Céline Dion ”legată” prin magie de dansatorul Pepe Munoz, care e cu 17 ani mai mic decât ea?

Ultima actualizare:

    Céline Dion arată senzațional la vârsta de 51 de anifoto: Guliver/Gettyimages
Céline Dion arată senzațional la vârsta de 51 de anifoto: Guliver/Gettyimages

Céline Dion, în vârstă de 51 de ani, este înnebunită după dansatorul spaniol Pepe Muñoz, care are doar 34 de ani. Cântăreața canadiană, care are o avere de 800 de milioane de dolari, este văduvă din anul 2016, când soțul ei, René Angelil, s-a ridicat la ceruri. Acum, faimoasa artistă este obsedată de legătura sentimentală pe care o are cu dansatorul ei. Prietenii sunt îngrijorați pentru că așa-zisul iubit al lui Dion, care a recunoscut că este homosexual, a acaparat-o întru totul și a izolat-o de familie și de apropiați. Mulți vorbesc că lui Céline i s-ar fi făcut farmece, informează publicația franceză ”Le Gossip”.

I s-au făcut farmece lui Céline Dion? Apropiații cântăreței canadiene cred da. De aproape un an, de când îl cunoaște pe Pepe Muñoz, Dion s-a izolat de familie, a uitat de prietenii din tinerețe și se lasă controlată în mod ciudat de tânărul care este cu 17 ani mai mic decât ea. Chiar dacă dansatorul spaniol a recunoscut că este homosexual, unii apropiați cred că a reușit să o facă pe canadiancă să se îndrăgostească de el.

Céline Dion este pradă pentru vrăjile unui dansator?

După trauma suferită la decesul soțului ei, care a murit la vârsta de 73 de ani, de cancer la gât, Céline s-a chinuit cu probleme emoționale și mentale: ”Nimeni nu m-a mai ținut de mână de foarte mult timp, iar Pepe a făcut-o”.

De când s-au cunoscut (n.r. în luna mai 2017), este evident că Céline și-a schimbat prioritățile: mereu îl alege pe Pepe, în defavoarea copiilor ei, iar timpul petrecut cu cei care o iubesc este strict limitat. Săptămâna trecută, prietenii canadieni ai artistei au fost certați aspru de Dion, pe motiv că l-au supărat pe Muñoz. Mai mult decât atât, Céline le-a scris numele tuturor în postarea ei pe Instagram. Întrucât s-au simțit umiliți de cântăreață, apropiații ei au fost obligați să posteze o dezmințire publică. Cu toate acestea, nimeni nu s-a pronunțat în legătură cu motivația lui Pepe: averea de 800 de milioane de dolari îl interesează? Atenția publică? Pachete de vacanță exclusiviste și daruri luxoase?

Pepe Muñoz (34 ani) și Céline Dion (51 ani) la o prezentare de modă care a avut loc în capitala Franței, Paris
Pepe Muñoz (34 ani) și Céline Dion (51 ani) la o prezentare de modă care a avut loc în capitala Franței, Paris

Pepe Muñoz, creatorul de modă personal al lui Céline

Pepe Muñoz a recunoscut că o admira foarte mult pe cântăreață încă din copilărie, iar când a fost sunat pentru a-i fi dansator și coregraf pentru show-urile lui Céline, a spus ”Da” în secunda doi. El, de când se știe, a fost pasionat de desen și modă. Când Dion a văzut lucrările spaniolului, ea a început să plângă, fiind profund impresionată. De atunci stau împreună în primele rânduri la prezentările de modă, iar Pepe îi creează ținutele extravagante pe care artista le poartă cu mândrie. Céline declară: ”A făcut atâtea pentru mine, pentru sănătatea mea mentală, pentru spiritualitatea mea, pentru puterea mea”.

Céline a debutat în 1980

Cariera lui Céline Dion a început în anii 1980, pe când nu știa să vorbească decât franceză. A ajuns vedetă internațională în anii ’90, când a început să scoată albume în engleză, la o casă de discuri americană. De-a lungul carierei a câștigat cinci premii Grammy, a ajuns a doua cea mai vândută artistă ai anilor ’90 și, până în prezent, este cea mai vândută artistă canadiană din toate timpurile, cu 200 de milioane de CD-uri cumpărate de oameni în toată lumea.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net