«Celine Dion m-a concediat după 28 de ani, fără nici un regret»! Pianistul Claude Lemay face acuzaţii grave

Ultima actualizare:

    Celine Dion a reuşit ca până la vârsta de 50 de ani să strângă o avere estimată la 800 de milioane de dolariFoto: Guliver / Gettyimages
Celine Dion a reuşit ca până la vârsta de 50 de ani să strângă o avere estimată la 800 de milioane de dolariFoto: Guliver / Gettyimages

A venit vremea răzbunării! Claude „Mego” Lemay, care se apropie de vârsta de 70 de ani, s-a trezit peste noapte fără slujbă. Celine Dion, în vârstă de 50 de ani, l-a pus pe liber pe pianist după 28 de ani de colaborare. Lemay a simţit atunci că „lumea s-a oprit în loc” şi că viaţa lui nu mai are nici un rost. El a fost demis în 2015, cu un an înainte ca Celine să devină văduvă. Recent a publicat o carte biografică în care povesteşte prin ce a trecut în cei 28 de ani de colaborare.

«Celine Dion m-a concediat după 28 de ani, fără nici un regret!», acestea sunt acuzaţiile pe care i le aduce Claude Lemay divei. Lemay are un fiu de 45 de ani (Mathieu) care i-a dăruit un nepoţel şi fiu de doar 9 anişori, Nathan. Este căsătorit cu Manouk Lemay, care este tehnician video. El trăieşte în Montreal, Canada şi recunoaşte că în cei trei ani de când „a fost aruncat ca o măsea stricată de Celine”, a avut mai mult timp pentru familie. Însă Lemay a vrut neapărat să îi arate lui Celine cât de mult a suferit când l-a dat afară. Aşa că a scris o carte biografică intitulată „Mego”, în colaborare cu Frederic Arnould.

Pianistul Claude Mego Lemay a intrat în trupa cântăreţei în anul 1987
Pianistul Claude Mego Lemay a intrat în trupa cântăreţei în anul 1987

Pianistul Claude Mego Lemay a petrecut 28 de ani alături de Celine Dion

Lemay s-a născut în Montreal şi s-a mutat la începutul anilor 2010 în Las Vegas, Nevada. Şi asta pentru că pianistul acum în vârstă de 70 de ani era convins de un lucru: „casa lui este acolo unde se află Celine Dion”. S-a înşelat amarnic. În 2015, după 28 de ani de colaborare, Dion a pus punct contractului. La finele lui 2018, Celine Dion vrea să încheie rezidenţa din Las Vegas şi va da un ultim spectacol. Lemay vrea să fie spectator şi să o aplaude pe cea care i-a schimbat definitiv viaţa.

Citeşte şi: 

5 lucruri pe care nu se ştiţi despre fiul lui Céline Dion! Au legătură cu un român!

Céline Dion este de nerecunoscut. A slăbit îngrozitor, iar fanii sunt îngrijorați

Nu a mai cântat deloc la pian după ce a fost demis

Şocul veştii că nu mai face parte din echipa artistică a cântăreţei care are o avere estimată la peste 800 de milioane de dolari (averea declarată este de 400 de milioane de dolari, conform Forbes) l-a dărâmat pe Lemay. Nu a mai cântat la instrumentul îndrăgit, chiar dacă nepoţica lui Mia (14 ani) îl implora frecvent. În 1987, Lemay a intrat în echipa lui Dion după ce a dat concurs. A însoţit-o în toate turneele, la toate concertele şi evenimentele la care a participat. Porecla „Mego” i-a fost pusă de Rene Angelil. În 1998-1999, când Rene s-a îmbolnăvit rău l-a chemat le Lemay şi i-a zis, cu puţin timp înaintea turneului european: „Mego, trebuie să am grijă de mine, trebuie să lupt cu boala asta păcătoasă şi mă voi retrage o perioadă din afaceri. Vreau ca tu, Denis (sunetistul) şi Lapin (directorul de lumini) să o ajutaţi pe Celine în turneu”. Pianistul îşi aminteşte cu regret de moartea lui Angelil din 2016 şi cum s-a ascuns în mulţime când a fost la înmormântare.

Celine Dion, un star de talie mondială

Celine Marie Claudette Dion s-a născut la 30 martie 1968 într-o familie numeroasă din Charlemagne, Canada. În adolescenţă se îndrăgosteşte de Rene Angelil. În 1991, debutează pe plan internaţional în ecranizarea Disney „Frumoasa şi Bestia”. Are o ascensiune fulminantă, până în 1994 fiind de nenumărate ori în topurile muzicale. În 1994se mărită cu Rene Angelil, bărbatul vieţii ei. Împreună au trei copii pe: Rene-Charles (17 ani) şi gemenii Eddy Angelil şi Nelson (8 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
440786466 7446706332064342 4683663588134894571 n jpg
Banner Stefan Bănică Stela Enache
banner bianca dragusanu png
sorin bontea instagram jpg
Banner Irinel Columbeanu
Ce probleme de sănătate are Antonia și cum le rezolvă!
cub alin oprea larisa uță png
anca dumitra instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net