Céline Dion s-a răsfățat cu daruri scumpe

Ultima actualizare:

    Are o avere de 800 de milioane de dolariFoto: Instagram
Are o avere de 800 de milioane de dolariFoto: Instagram

Céline Dion s-a răsfățat recent cu daruri scumpe. Și-a cumpărat o vilă cu parc acvatic, club de golf, o mașină de lux și un avion privat.

Datorită averii sale fabuloase de 800 de milioane de dolari, Céline Dion (53 de ani)  s-a răsfățat cu daruri scumpe. După ce și-a cumpărat o vilă cu parc acvatic în Florida, SUA, și-a oferit și un club de golf. De asemenea, vedeta și-a cumpărat și un avion Global Express XRS de 42 de milioane de dolari. Pilotul Matt Cockram a făcut dezvăluiri despre acest aparat de zbor de care este foarte încântat: ”Interiorul avionului este vast și perfect echipat pentru a lua masa și pentru distracții.

/Fotografie rară cu toţi cei trei copii ai lui Celine Dion. În 2016 au rămas fără tată

Vești tot mai rele despre Céline Dion! A slăbit atât de mult pentru că e bolnavă?

Și-a luat palat zburător

Avionul construit de compania canadiană Bombardier poate transporta 13 pasageri. Oferă un confort demn de cele mai mari hoteluri: baie, birou de lux, ecran plasma gigantic, paturi extrem de confortabile de cinci stele. Cu acest palat zburător, cântăreața va putea să se deplaseze între Las Vegas, Montréal și Paris. Cântăreaţa Céline Dion a trebuit să suspende turneul său mondial Courage World Tour, în cadrul căruia urma să cânte şi la Bucureşti în ziua de 10 iulie 2020. Până trece pandemia, vedeta canadiană a renunţat nu numai la concerte, ci şi la vacanţe în străinătate. Ea stă deocamdată mai mult timp în provincia natală Québec, din Canada. Mai tot timpul se află în compania gemenilor ei, Nelson şi Eddy, care au 9 ani. Fiul cel mare, René-Charles, de 19 ani, preferă să stea în compania prietenei lui, în vila lor din Las Vegas. Céline Dion recent s-a răsfățat cu daruri scumpe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net