Celine Dion trece iar prin clipe grele. Cumnatul ei are cancer


    Celine Dion trece printr-un an îngrozitorFoto: AFP
Celine Dion trece printr-un an îngrozitorFoto: AFP

Celine Dion trece prin cel mai greu an al vieții sale. 2016 a început cum nu se poate mai prost. În 14 ianuarie, solista de 48 de ani a rămas fără soțul ei, Rene Angelli, cu care era căsătorită din 1994, și cu care are trei copii. Bărbatul de 73 de ani a fost răpus de cancer. La doar două zile, și fratele canadiencei, Daniel Dion (59 de ani), a pierdut lupta grea cu aceeași boală necruțătoare și s-a stins.

La doar câteva luni distanță, Celine Dion a aflat că un alt membru al familiei sale se luptă cu cancerul. Guy Poirier, soțul uneia dintre surorile vedetei, este sub tratament, dar starea lui nu este foarte bună. Cancerul lui Guy s-a întins la plămâni, creier și oase. Acesta se află sub supravegherea medicilor și a soției sale la un centru de îngrijire fondat de familia Dion în memoria tatălui lui Celine, răpus și el din cauza canercului la oase, în 2003, notează Hello!.

Liette, sora cântăreței, a mai pierdut-o în 1993 și pe fiica ei și a soțului bolnav, Karine, care avea doar 16 ani. Adolescenta și-a dat ultima suflare în brațele mătușii Celine, care i-a cântat la urcehe în ultimele clipe de viață.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
Prințul Harry jpg
cub horoscop iertare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg