Chaka Khan despre Ariana Grande: „S-o ia dracuʼ! N-o să mai cânt cu o viţică“

Ultima actualizare:

    Colaborarea lui Khan cu Ariana Grande i-a atins un punct sensibilclickpentrufemei.ro
Colaborarea lui Khan cu Ariana Grande i-a atins un punct sensibilclickpentrufemei.ro

Chaka Khan, una dintre cele mai apreciate artiste din SUA, şi Ariana Grande, vedeta noii generaţii, au lansat împreună un duet inclus pe coloana sonoră a filmului „Charlie’s Angels. Veterana muzicii soul a declarat recent că nu va mai cânta niciodată cu Grande şi i-a transmis „S-o ia dracu!“, dacă e să folosim aceeaşi traducere la care apela şi Irina Margareta Nistor înainte de Revoluţie.

Chaka Khan (67 de ani) este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume, a câştigat mai multe trofee Grammy, iar printre hiturile sale se numără „Ainʼt Nobody“ şi „Iʼm Every Woman“. De altfel, acesta din urmă a avut o versiune în duet cu Whitney Houston, în anii ʼ90, iar melodia a cucerit topurile.

Probabil tocmai de aceea Chaka Khan nu s-a putut abţine să nu compare cele două experienţe, căci colaborarea sa cu Ariana Grande i-a atins un punct sensibil. Într-un interviu acordat zilele trecute, Khan a umilit-o pe Grande şi a declarat că nu va mai cânta în viaţa ei împreună cu aceasta.

Legendara artistă a lucrat cu Ariana Grande anul trecut, când au înregistrat împreună melodia „Nobody“, inclusă pe coloana sonoră a filmului „Charlie’s Angels“.

Citește aici declarația câștigătoarei de Grammy la adresa Arianei Grande și ce a avut de spus despre altă altă cântăreață celebră.

image
image
image
image
image
image
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png
Selly și iubita lui sunt împreună de aproape 5 ani
Cub Bianca dragusanu Gabi Bădălau jpeg
banner maria constantin png