Charles Aznavour a murit la 94 de ani. Se întorsese pe scenă după o lungă pauză


    Charles Aznavour a murit la 94 de ani
Charles Aznavour a murit la 94 de ani

Charles Aznavour, unul dintre cei mai mari cântăreţi francezi, a murit în noapte dintre duminică spre luni, 1 octombrie, la vârsta de 94 de ani. El s-a stins din viață la domiciliul său din Alpilles (sudul Franţei),așa cum a scris presa franceză.

Charles Aznavour a murit în locuința sa

Charles Aznavour a murit în casa lui din sudul Franței. Artistul s-a stins din viață după ce a anunţat că se întoarce pe scenă. Moartea lui survenit după un turneu în Japonia, unde şi-a anulat concertele fiindcă şi-a fracturat braţul. El mai căzuse la începutul verii în casa lui din Mouriès, Bouches-du-Rhône şi aproape a văzut moartea cu ochii. Deși se refăcuse și își propusese să se reîntoarcă pe scenă, artistul a decedat pe 1 octombrie.

Biografia lui Charles Aznavour

Charles Aznavour s-a născut în anul 1924 și a provenit dintr-o familie de armeni emigranți. El era foarte atașat de comunitatea armeană care se află în Franța. Artistul a fost unul dintre cei mai apreciați artiști ai Franței, având o carieră de mai bine de 60 de ani pe scenă. A avut zeci de premii în palmares, Charles Aznavour a colaborat de-a lungul timpului, printre alţii, cu Fred Astaire, Frank Sinatra, Andrea Bocelli, Bing Crosby, Ray Charles, Bob Dylan, Liza Minnelli, Elton John, Dalida şi Serge Gainsbourg.

Charles Anavour a compus piesa La Boheme

Cine este soția lui Charles Aznavour

Ulla Thorsell a fost femeia vieții sale. Au fost căsătoriți mai mult de 50 de ani, chiar dacă el a mai fost căsătorit cu alte două femei. Cei doi au împreună trei copii. “Mă îngrozeşte ideea sfârşitului. Dacă aş putea să fac ceva ca să nu mai mor, aş fi mulţumit. Am dorit dintotdeauna să ajung la adânci bătrâneţi”, a spus el în urmă cu mai mult timp.

Charles Aznavour a fost în România

În anul 2016, Charles Aznavour a venit în România și a fost intervievat de Andreea Esca, unde a făcut multe declarații. „Îmi amintesc perfect întoarcerea din România. M-au întrebat jurnaliştii cum a fost şi le-am spus că există o sală de spectacole cu boxele amplasate în faţă şi că ar trebui să facem şi noi asta în Franţa. Acesta este primul lucru pe care mi-l amintesc despre România”, spunea el.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
zodia care consuma alcool jpg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg