Charlie Sheen s-a vindecat de HIV cu un leac străvechi?

Ultima actualizare:

    Sheen a zis că a scăpat  de virusul HIV din sângeFoto: Guliver/Splashnews
Sheen a zis că a scăpat de virusul HIV din sângeFoto: Guliver/Splashnews

Cine ar fi crezut că laptele produs de caprele care suferă de artrită are nişte proprietăţi miraculoase în lupta împotriva celor mai periculoase maladii din lume? Şi, mai mult decât atât, Sheen a scăpat de virusul din sânge cu acest tratament contestat.

„Am salvat ţări întregi de oameni de HIV cu lapte de capre bolnave de artrită. Printre pacienţii mei s-a numărat şi Charlie Sheen, care m-a căutat după ce a fost diagnosticat cu HIV, în 2011”, a declarat ieri în timpul unui show de televiziune doctorul Samir Chachoua.

Incredibil! Doctorul Samir Chachoua  susţine că l-a făcut bine pe actorul  de 50 de ani cu un leac străvechi
Incredibil! Doctorul Samir Chachoua susţine că l-a făcut bine pe actorul de 50 de ani cu un leac străvechi

“Mi-am injectat în organism virusul pe care îl avea Sheen şi apoi m-am tratat singur. Aşa l-am convins pe actor să înceapă, în paralel cu tratamentul medicamentos, cura cu lapte de capră”, a declarat Chachoua. Într-adevăr, laptele acestor capre suferă o mutaţie la nivel celular din cauza afecţiunii. Charlie a anunţat la finele lui 2015 că la ultimele analize de sânge nu a mai fost detectat virusul HIV în sângele său. El a fost dat în judecată de peste 10 actriţe porno pe care le-a plătit în intervalul 2011-2014 că le-a expus la contaminare.


    Incredibil! Doctorul Samir Chachoua  susţine că l-a făcut bine pe actorul  de 50 de ani cu un leac străvechiFoto: Guliver/Splashnews
Incredibil! Doctorul Samir Chachoua susţine că l-a făcut bine pe actorul de 50 de ani cu un leac străvechiFoto: Guliver/Splashnews

Sheen are o avere de 150 de milioane de dolari, a cheltuit peste 10 milioane pentru a ţine secret diagnosticul şi aproximativ 5 milioane de dolari pe tratamentele costisitoare care au ţinut în frâu virusul. Nu s-a demonstrat ştiinţific faptul că laptele de capră bolnavă de artrită ar avea vreun rol în lupta contra bolilor. Asta în ciuda faptului că doctorul Chachoua a prezentat comunităţii ştiinţifice mai multe dosare ale pacienţilor care s-au vindecat inclusiv de cancer cu ajutorul celor trei pahare de 100 ml băute dimineaţa, la prânz şi seara.

image
image
image
image
image
image
banner andreea antonescu png
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
mihaela radulescu jpg
carmen grebenisan jpg
printul william (8) jpg
stephan pelger instagram jpg