Charlize Theron şi Tom Hardy, scandal monstru la filmări. Actrița a povestit coșmarul prin care a trecut

Mai aveau puţin şi se luau la bătaie! Charlize Theron, 46 de ani, a povestit în premieră că a cerut protecţie pe platoul de filmare împotriva lui Tom Hardy, 44 de ani, când turnau ”Mad Max: Fury Road”, în anul 2015. Dezvăluirile actriţei i-au şocat pe fanii celor doi! 

Max şi Furiosa  din ”Mad Max:  Fury Road”,  la un pas să  se ia la bătaie  în faţa camerelor
Max şi Furiosa din ”Mad Max: Fury Road”, la un pas să se ia la bătaie în faţa camerelor

Charlize Theron, în vârstă de 46 de ani, a povestit pentru ”Vanity Fair” că ea şi Tom Hardy se certau des şi aveau schimburi violente de replici pentru că aveau stiluri de interpretare complet diferite. După ce actorul britanic a lăsat-o să aştepte câteva ore la filmări, Theron i-a cerut unuia dintre producători să stea tot timpul alături de ea pentru a nu rămâne singură cu ”nebunul” Hardy. 

Tom Hardy,  44 de ani. Fotografii: EPA-EFE/Profimedia
Tom Hardy, 44 de ani. Fotografii: EPA-EFE/Profimedia

Afirmaţiile ei au fost confirmate inclusiv de ceilalţi membri ai echipei de filmare. Scenaristul Kelly Marcel a declarat pentru Daily Mail că ”Tom Hardy era foarte energic şi agitat, încercând diferite lucruri şi băgându-şi nasul în toate”, pe de altă parte Theron a fost ”cerebrală şi foarte aplicată în modul în care a intrat în pielea personajului”. 

Stăteau certați ore în șir la muncă

Cel care a apărat-o pe Charlize Theron la filmări a fost producătoarea Denise Di Novi, însă celălalt producător Doug Mitchell a insistat ca actriţa sud-africană să respecte ce a spus regizorul George Miller, adică să petreacă mult timp în compania lui Hardy. ”Simţeam nevoia să evadez de la filmări pentru că mă simţeam agresată, ameninţată, în pericol şi trebuia să fiu tot timpul în gardă din cauza lui Tom. Cel mai elegant mod de a mă proteja de «nebunia» lui a fost să apelez la o producătoare”, a recunoscut Theron, care a interpretat-o pe Furiosa.

Charlize Theron,  46 de ani
Charlize Theron, 46 de ani

Regizorul George Miller i-a spus să pună piciorul în prag şi să îl domolească pe exuberantul Tom Hardy. Însă în momentul în care actorul britanic s-a trezit cu răspunsuri acide din partea colegei, lucrurile au degenerat. Conform echipei de filmare, cei doi actori principali s-au jignit reciproc, şi-au aruncat vorbe grele şi au petrecut ore în şir închişi în rulotele lor, supăraţi unul pe celălalt.

Colin Farrell, turbat de nervi când l-a jucat pe Omul Pinguin 

Colin Farrell, 45 de ani,  fumător înrăit,  l-a interpretat pe Omul  Pinguin din ”Batman”
Colin Farrell, 45 de ani, fumător înrăit, l-a interpretat pe Omul Pinguin din ”Batman”

Colin Farrell, 45 de ani, a turbat de nervi la filmările pentru ”Batman”. Actorul irlandez a povestit în exclusivitate pentru contactmusic coşmarul prin care a fost nevoită să treacă în timp ce îl interpreta pe Omul Pinguin în filmul ”Batman”. Producătorii i-au interzis să fumeze şi nu putea ieşi în afara platoului din cauza costumului.

Colin Farrell
Colin Farrell

Fumător înrăit, Farrell a explicat că era plin de spume din cauza sevrajului tabagic, dar asta l-a ajutat să intre mai bine în pielea personajului Oswald Cobblepot, adică Omul Pinguin. Farrell a povestit că secundele de la filmări i se păreau interminabile şi turba de nervi când nu le ieşea vreo dublă, după ce a aflat că nu are voie să folosească nici măcar ţigara electronică în apropierea camerelor de filmat.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net