Cher arată incredibil la 75 de ani

5 ianuarie 2022

Este la fel de superbă cum o știm dintotdeauna! Cher arată ca o tinerică sexy, deși a împlinit 75 de ani. Spune că își păstrează cu sfințenie sufletul de copil ca să nu îmbătrânească.

image
Așa arăta în 1989, în piesa ”If I Could Turn Back Time” - captură YouTube

Este superbă, își păstrează dintotdeauna stilul propriu, cu plete lungi și talie de adolescentă. Cher spune că nu s-a temut să-și schimbe culoarea părului și că arată la fel de bine cu părul ce pare alb, în loc de părul negru. Diva a dezvăluit recent secretul tinereții ei veșnice: ”Totul este să te menții mereu ca o persoană activă, plină de energie, fără să-ți pese de trecerea timpului. Nu trebuie să încetăm să ne credem copii și să ne păstrăm sufletul de copil. Și atunci chiar nu îmbătrânim niciodată”.

Cher, avere de 360 de milioane $

Cântăreața cu o avere de 360 de milioane de dolari a mai spus că are mereu grijă să-și păstreze pe cât posbil un aspect natural, fără mult machiaj, potrivit peopleenespanol.com. Se îmbracă întotdeauna tinereşte şi foarte şic, fără să-i pese de ce zice lumea. Are grijă mereu să nu mănânce mult, preferă mai mult vegetalele. Nu face niciodată excese, se abține de la dulciuri. Cher reuşeşte cu succes să ţină bătrâneţea la distanţă şi se menţine sexy și cu ajutorul gimnasticii. Ea a mărturisit că face multă mişcare, joacă tenis şi face surf pentru a-şi menţine trupul perfect.

image
Cher își menține silueta de sirenă și la 75 de ani - foto EPA-EFE

Leacuyri băbești pentru boli misterioase

A învins o boală misterioasă cu ajutorul împachetărilor cu bălegar. Pe numele adevărat Cherilyn Sarkisian, Cher este fiica unui şofer de camion, John Sarkisian, iar pe mama sa o chema Georgia Holt. Ea a dezvăluit că şi-a pierdut virginitatea la vârsta de 14 ani, cu un bărbat mai în vârstă, de origine italiană, care locuia în vecinătatea casei în care stătea împreună cu mama sa. Diva a fost căsătorită cu Sonny Bono, între 1969 şi 1975, şi cu Gregg Allman, din 1975 până în 1979. Faimoasa cântăreață are doi copii, o fiică, Chaz Bono, de 52 de ani, care şi-a schimbat sexul din femeie în bărbat, şi un fiu, Elijah Blue Allman, de 45 de ani.

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
image png
cub radu stefan banica png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
foto 1   carlas dreams copy jpg