Cher are grave probleme de sănătate! Cu ce se confruntă vedeta

Ultima actualizare:

    Cher are probleme de sănătate
Cher are probleme de sănătate

Cântăreaţa şi actriţa americană Cher şi-a amânat mai multe concerte din turneul său din America de Nord, din cauza "unei infecţii virale acute". Anunţul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al vedetei, citat de AFP.

Medicii au diagnosticat-o pe vedeta americană cu "o infecţie virală acută, iar Cher trebuie să stea la pat mai multe zile", precizează comunicatul dat publicităţii de reprezentanţii cântăreţei. Artista în vârstă de 68 de ani, care, în 2002, a pornit într-un turneu de adio, pe care încă nu l-a încheiat, a adăugat 14 concerte la lista de spectacole pe care ar urma să le susţină, după ce a petrecut două luni pe drum pentru o serie de show-uri care s-a terminat la mijlocul lunii iulie.

Cher a amânat primele concerte, care ar fi trebuit să aibă loc peste câteva zile în statul New York şi în New Hampshire, mai scrie în comunicatul de presă. În acelaşi comunicat se precizeazăt că spectacolele vor avea loc în luna octombrie. Artista americană trebuie să îşi înceapă turneul pe 15 septembrie, în Allentown, Pennsylvania, urmând să susţină şi două spectacole în New York.

După ce a debutat în anii '60, în duet cu soţul ei Sonny şi a cunoscut succesul cu hitul "I Got You Babe", Cher a îmbrăţişat cariera solo, care i-a adus celebritatea mondială. Aceasta a vândut peste 100 de milioane de albume în toată lumea.

Câştigătoare a numeroase premii, inclusiv Grammy şi Oscar (cea mai bună actriţă în rol principal, pentru filmul "Visătorii/ Moonstruck", 1988), Cher a fost o prezenţă constantă în fruntea topurilor muzicale internaţionale. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se mai numără "If I Could Turn Back Time" şi "Believe".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Adela Popescu si Radu Valcan 2 jpg
Banner Natalia Guberna png
Kate Middleton înmormântare Prințul Philip foto Getty Images (3) jpg
440786466 7446706332064342 4683663588134894571 n jpg
Banner Stefan Bănică Stela Enache
banner bianca dragusanu png
sorin bontea instagram jpg
Banner Irinel Columbeanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net