Cher e cu nervii la pământ! Ce necazuri poate să aibă cu fiul cel mic!

simeon stalpnicul png

Viața este grea, indiferent dacă ești bogat sau sărac. Iar Cher a fost lovită în ultima perioadă de o mulțime de necazuri. Transformarea lui Castity din fată în băiat, moartea soțului său, cântărețul de muzică rock Gregg Allman, problemele sale de sănătate și teama că îl va pierde și pe Elijah Blue, fiul ei, au zdruncinat-o serios pe artistă.

Gregg Allman a murit pe 27 mai la vârsta de 69 de ani din cauza cancerului. De la decesul soțului, Cher trăiește cu o teamă cumplită că fiul său, Elijah, se va întoarce la vechile obiceiuri și se va reapuca de consumul de droguri. 

Tulburările de comportament ale lui Elijah o aruncă pe Cher în prăpastia disperării!

Conform RadarOnline, Cher și Elijah nu au reușit să treacă peste moartea lui Gregg. Artista are o sănătate șubredă din cauza stresului și depresiei iar dispariția tatălui lui Elijah ar putea să-l împingă pe acesta pe marginea prăpastiei. 

Cher s-a chinuit ani la rândul să-l țină pe Elijah departe de consumul de heroină. În anul 2014, în timpul unui interviu acordat celor de la The Enquirer, Elijah a mărturisit despre adicția sa pentru heroină. „Aveam o cantitate mare de droguri la bord. Fumam heroină și consumam pastile pe care le combinam cu băutură.”

simeon stalpnicul png
Elijah Blue, fiul lui CherFoto: Getty Images

Mark Groubert, un prieten apropiat al lui Elijah, a mărturisit că fiul lui Cher are o obsesie pentru nazism și pentru criminalul cu sânge rece Charles Manson. „I-a scris, ia el i-a răspuns. Manson i-a spus că este un mare fan al fraților Allman și l-a invitat pe Elijah să se distreze împreună la închisoare.”

Fetișul lui Elijah pentru naziști s-a declanșat atunci când a reușit s-o salveze pe soția sa dintr-un cult sexual german. Atunci, și-au vorbit să trăiască precum un cuplu german din Evul Mediu. Elijah ar fi vrut să vândă această poveste la o televiziune pentru a face un reality show. 

Fiica Chastity a devenit băiatul Chaz Bono

Duoul Sonny/Cher a fost extrem de popular în anii '60 - '70. Cei doi au avut și o fată, pe care au botezat-o Chastity. Dar, la vârsta de 41 de ani, după mai multe operații estetice, și-a schimbat sexul și numele. 

simeon stalpnicul png
Stânga: Chaz, în 2014, la un eveniment dedicat comunităâii LGBT. Dreapta: Copilul lui Cher, Chastity, în anul 1998, cu 11 ani înainte să îți facă schimbarea de sex și să se numească ChazFoto: Colaj Getty Images

Transformarea lui Chastity a început în anul 2009 iar, un an mai târziu, anunța presa că este băiat cu acte în regulă. „Mă simt mai bine decât am fost vreodată! Ăsta sunt eu!”, a spus la acea vreme Chaz. 

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub bianca dragusanu png
iulia albu
4 bianca brad png png
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
podsiret Sursaarmataromana jpg
Primul reactor modular mic din România va fi instalat pe locul fostei termocentrale de la Doiceşti
image
image
image
image
cub bianca dragusanu png
4 bianca brad png png
iulia albu
florin piersic actor roman jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
image png