Cher riscă să moară pe scenă

Ultima actualizare:

    La sfatul medicilor, Cher a fost nevoită să-şi anuleze concertelefoto: Guliver/splashnews
La sfatul medicilor, Cher a fost nevoită să-şi anuleze concertelefoto: Guliver/splashnews

În pericol de moarte! Pe lângă faptul că suferea de o afecţiune la intestine, Cher s-a luptat două luni cu o infecţie care i-a îmbolnăvit toate organele. Acum, este obligată să poarte un monitor cardiac, prins de pieptul ei.

Legendara Cher (68 de ani), cu o avere de 320 de milioane $ (1,1 miliarde de lei), a trebuit să-şi întrerupă turneul “Dressed To Kill”, din cauza bolii. În  septembrie, diva a suferit o infecţie la rinichi care i-a atacat organele interne şi a fost internată de urgenţă în spital. Abia la sfârşitul lui octombrie, cântăreaţa, cunoscută datorită pieselor “I Got You Babe” şi “Believe”, a fost externată, dar trebuie să poarte un aparat pe piept care să-i monitorizeze inima. Vedeta trebuie să fie supravegheată permanent de medici, altfel riscă să moară pe scenă, susţine o sursă apropiată, citată de revista “Closer”.

“Îmi pare rău că a trebuit să anulez concerte. Însă virusul este ucigaş. Nu-mi place să fiu bolnavă şi să anulez show-urile. Mă bucur că trăiesc. Medicii spun că am un organism puternic”, a mărturisit vedeta. Cher a vândut peste 100 de milioane de albume şi a fost de patru ori căsătorită cu David Geffen (1973-75), Gene Simmons (1979-80), Les Dudek (1980-82) şi Rob Camilletti (1986-89). Ea are doi copii: Chaz Bono (45 de ani) şi Elijah Blue Allman (38 de ani). Vedeta vrea să revină pe scenă la 23 noiembrie, în Auburn Hills, chiar dacă îşi riscă viaţa făcând acest lucru.

Vestea bombă  a fost lansată  în ultimul  număr al  revistei  Closer
Vestea bombă a fost lansată în ultimul număr al revistei Closer

Kirstie Alley are tumoare pe creier!

Kirstie Alley (63 de ani) are grave probleme de sănătate. Eroina din „Uite cine vorbeşte” (1989) a suferit, recent, o criză din cauza unei tumori pe creier. Revista americană „National Enquirer” a condamnat-o o dată la moarte pe fosta colegă a lui John Travolta din filmul „Uite cine vorbeşte”, din cauza obezităţii. Actriţa, care cântăreşte 100 de kilograme, se chinuie să slăbească de mai mulţi ani.

Apropiaţii ei se tem pentru Kirstie, pentru că a intrat în depresie. Mai mult, surse din anturajul ei au dezvăluit că actriţa, cu o avere estimată la 30 de milioane de dolari, crede că ar putea muri în curând.

Actrita de 63 de ani e speriata la gandul ca va muri
Actrita de 63 de ani e speriata la gandul ca va muri

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net