Cher și-a tras iubit tinerel? S-a afișat cu un bărbat mai mic cu 40 de ani

Ultima actualizare:

Dragostea nu are vârstă! Cher (76 de ani) a fost surprinsă, miercuri seară, ținându-se de mână cu producătorul de muzică american Alexander Edwards (36 de ani). Cei doi au fost fotografiați în timp ce se îndreptau către un restaurant din Hollywood, California.

Cher a fost fotografiată ținându-se de mână cu un bărbat tânăr (Foto: Profimedia)
Cher a fost fotografiată ținându-se de mână cu un bărbat tânăr (Foto: Profimedia)

Citește și: "Ne-am iubit cu pasiune. El era exasperant şi isteric!" Cher povesteşte detalii intime despre iubirea ei cu Val Kilmer

Cher și Alexander Edwards nu s-au dezlipit unul de celălalt pe tot parcursul serii. Și-au coordonat până și ținutele. Artista a fost îmbrăcată în pantaloni largi, un top negru cu decupaje în față și o haină lungă. Presupusul ei iubit a purtat o cămașă neagră din piele, pantaloni de aceeași culoare și un trench asemănător cu cel purtat de Cher.

Te-ar putea interesa și: O relaţie controversată ! Cum au ajuns Diana Ross şi Cher să împartă acelaşi bărbat

Tânărul producător a ținut-o de mână pe legendara cântăreață, până la intrarea în restaurantul Craig's – frecventat adesea de celebritățile de la Hollywood. La cină li s-a alăturat mai târziu și prietenul cel mai bun al lui Alexander, rapperul Tyga (32 de ani), potrivit DailyMail.

Vezi și: Mama lui Cher sfidează vârsta la 95 de ani! Cum arată Georgia Holt acum şi care este secretul alimentar al amândurora

Cher are două divorțuri la activ

Cher, care are o avere de 360 de milioane de dolari, este divorțată de două ori și are doi copii, din relații diferite. Are un fiu, Chaz Bono (53 de ani), cu fostul ei soț Sonny Bono, care a murit în 1998, la vârsta de 62 de ani, din cauza rănilor suferite după ce a lovit un copac în timp ce schia.

Iată și: Elvis Presley şi-a dorit o relaţie cu Cher, dar ea l-a refuzat. Care a fost motivul

Mai târziu, a fost căsătorită din 1975 până în 1978 cu regretatul cântăreț Gregg Allman, care a murit în 2017, la vârsta de 69 de ani. Din această relație mai are un fiu, pe Elijah Blue Allman (46 de ani).

Află și: Scandal! Susan Sarandon o acuză pe Cher că i-a furat rolul din ”Vrăjitoarele din Eastwick”

La rândul său, Alexander Edwards are un băiețel, pe nume Slash Electric (3 ani), cu fosta lui iubită, Amber Rose (39 de ani). Cei doi s-au despărțit cu scandal, după ce artista l-a acuzat pe  producător că a înșelat-o cu 12 femei diferite, fapt recunoscut chiar și de Alexander.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net