Chris Brown a ajuns în spatele gratiilor! Polițiștii l-au arestat chiar după un concert

simeon stalpnicul png
Chris Brown a fost arestat după ce a susținut un concert Foto:Getty

Fostul iubit al Rihannei, rapper-ul Chris Brown are probleme din ce în ce mai serioase cu legea. Ultima sa ispravă a dus la arestarea lui la doar câteva minute după închierea unui concert pe care l-a susținut în Florida, Statele Unite ale Americii.

Brown are un lung cazier și este cunoscut polițiștilor, căci este o persoană agresivă. În anul 2009 el a fost condamnat pentru că a bătut-o cu sălbăticie pe iubita sa de la acea vreme, cântăreața Rihanna, iar cu doar câteva luni în urmă, fotoreporterii l-au surpins strângând-o de gât pe o femeie față de care părea apropiat. Ulterior, el a motivat că totul era doar o joacă și că femeia nu a fost rănită, însă expresia facială avută de această transmitea faptul că nu se simțea deloc confortabil în ipostaza în care se afla.

simeon stalpnicul png
Chris Brown este cunoscut pentru agresivitatea de care dă dovadă

Joi, 5 iunie, Chris Brown a susținut un spectacol la „Coral Sky Amphitheatre”, situat în West Palm Beach. Imediat după ce concertul a luat sfârșit, el a fost reținut de către polițiști în baza unui „mandat de arestare excepțional”, însă autoritățile nu au dezvăluit ce acuzații i se aduc cântărețului. Chris a părăsit închisoarea după ce a plătit o cauțiune în valoare de 2.000 de dolari. Potrivit primelor informații, motivul pentru care artistul a fost arestat ar fi fost o altercație dintr-un club de noapte în care acesta a fost implicat la sfârșitul anului trecut. 

simeon stalpnicul png
Fetița lui Chris Brown a primit în dar o maimuțică Foto:Arhivă personală

Se pare că vedeta este agresivă cu femeile, manifestă un comportament violent în general și oferă un model nepotrivit fiicei sale pe care o răsfață așa cum poate mai bine, îndeplinidu-i orice dorințp, chiar daca aceasta frizează absurdul. Recent el și-a atras antipatia fanilor și un val de comentarii negative după ce a încărcat un scurt film video în care fiica sa se joacă cu un pui de maimuță. Mai mulți internauți au comentat și i-au atras atenția, accentuând ideea că un animal sălbatic nu poate reprezenta în veci prietenul encuvântător al unui copil de bani gata. 

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cub oana zavoranu png
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cristian tudor popescu arșinel png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
dmitri peskov vladimir putin jpeg
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
cub alexandru arsinel teatru png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
Laura Cosoi jpg