Chrissy Teigen are asistentă medicală permanentă acasă. Acum o lună, a suferit un avort spontan

Ultima actualizare:

    Chrissy Teigen a trăit o dramă în urmă cu peste o lunăFoto: Instagram
Chrissy Teigen a trăit o dramă în urmă cu peste o lunăFoto: Instagram

La câteva săptămâni de la pierderea copilului, Chrissy Teigen are încă asistentă medicală permanentă acasă ca s-o îngrijească. A fost o mare durere pentru ea.

De la 30 septembrie, când a pierdut copilul, Chrissy Teigen (34 de ani) are asistentă medicală permanentă ca să aibă grijă de ea. Vedeta și soțul său, John Legend (41 de ani), au trăit o mare dramă după avortul suferit la jumătatea sarcinii. Nu s-a mai putut salva copilul, deși vedeta a fost internată de urgență în spital. I-a fost atât de rău, încât acum nu concepe să nu aibă permanent o asistentă medicală angajată în casă, pentru a avea grijă de ea. La Halloween, Chrissy Teigen s-a deghizat în balerină și pe asistenta medicală a deghizat-o în medic din Evul Mediu.

Chrissy Teigen a ajuns la Urgențe! Medicii i-au spus că a fost cât pe ce să piardă sarcina

Chrissy Teigen renunță la silicoane după 14 ani: "Îmi scot sânii! Au fost minunaţi pentru mine mulţi ani, dar mi-a trecut"

Vedeta are doi copii

Chrissy Teigen și John Legend formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea showbiz-ului. S-au cunoscut în 2007, la filmarea videoclipului ”Stereo”. S-au căsătorit șase ani mai târziu , la 14 septembrie 2013, pe malul lacului Como din Italia. În aprilie 2016 a venit pe lume fetița lor, Luna, și, doi ani mai târziu, în mai 2018, s-a născut Miles. În august, anunțaseră că vor deveni părinți pentru a treia oară. Însă sarcina a avut probleme și fotomodelul a ajuns la spital. Medicii nu au mai putut să salveze copilul. La câteva săptămâni de la pierderea copilului, Chrissy Teigen are încă asistentă medicală permanentă acasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net