Chrissy Teigen, despre operațiile estetice: ”Totul este fals, mai puțin obrajii”

Ultima actualizare:

    Soția lui John Lagend se destăinuiefoto: Getty
Soția lui John Lagend se destăinuiefoto: Getty

Soția lui John Lagent, Chrissy Teigen (31 de ani), este un adintre cele mai frumoase femei din industria modellingului. Bruneta este cunoscută și pentru sinceritatea și directitudinea cu care își argumentează părerile pe rețelele de socializare fiind cunoscută și drept ”Regina Twitterului”. Se pare că aceasta și-a șocat fanii cu o declarație în care a recunoscut, sau mai bine zis, insinuat că minunatul său trup nu este dat de la mama natură ci de operațiile estetice.

Modelul a vorbit zilele trecute cu un grup de editori de la o revistă de frumusețe și s-a destăinuit, spunând că are numeroase operații estetice, atât la față, cât și la corp. ”Totul la mine este fals, mai puțin obrajii”, le-a spus Chrissy, potrivit DailyMail. Potrivit website-ului, vedeta și-a injectat buzele, și-a operat nasul, dar și fruntea, scriind ”fals, fals, fals”.


    ”Totul este fals la mine”click!
”Totul este fals la mine”click!

Chrissy este extreme de sinceră, de-a lungul timpului vorbind despre problem ca celulită, vergeturi, dar și despre depresia postpartum pe care a suferit-o după nașterea fetiței ei, Luna. Modelul a vorbit deschis și despre operațiile estetice după ce multe femei o felicitau și invidiau pentru minunatul său trup, dar mai ales pentru obrajii săi. Mai toată lumea se întrebau dacă ei sunt naturali sau a intervenit și asupra lor.

Teiggen a luat cuvântul și a spus că obrajii săi sunt 100% naturali, după care a recunoscut că a intervenit cu o operație la nivelul brațelor. Acesta a făcut o liposupție la subbraț și a îndepărata grăsimea. ”Mi-am făcut liposupție la nivelul brațelor și a fost cel mai bun lucru pe care l-am putut face. Este un mare secret, dar nu-mi pasă. Am făcut în urmă cu nouă ani, sau ceva de genul. Mă face să măsimt mai bine în rochii, mă simt mai încrezătoare. Sincer vorbind, nu-mi pare rău și nu regret nimic”, a declarat Chrissy hotărâtă.


    Chrissy Teigen a vorbit deschis despre operațiile esteticeclick!
Chrissy Teigen a vorbit deschis despre operațiile esteticeclick!

se pare că multe admiratoare ar rămas dezamăgite de aceste declarații. ceea ce mulți editori nu au luat în calcul a fost că atunci când Chrissy a declarat ”totul este fals la mine, mai puțin obrajii”, aceasta a spus-o și ca pe o formă de glumă. imediat după ce a afirmat acest lucru, modelul a început să râdă, semn că nu e chair adevărat ceea ce spune și că a glumit. Drept urmare, vedeta a publicat o poză pe contul său de Twitter la care a atașat o descriere. ”Amintiți-mi să nu mai glumesc niciodată”, a scris vedeta.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image
actualitate.net
image
actualitate.net