Chrissy Teigen, în depresie după ce a pierdut un copil

Ultima actualizare:

    Chrissy Teigen a cerut ajutorul fanilorFoto: Instagram
Chrissy Teigen a cerut ajutorul fanilorFoto: Instagram

Chrissy Teigen a dezvăluit fanilor săi că se află în depresie după pierderea copilului. Fotomodelul a cerut ajutorul fanilor pentru a a trece peste această stare neplăcută.

”Nu am mai avut postări, fiindcă mă aflu în depresie. Nu vă îngrijorați însă. Îmi voi reveni curând. Vă mulțumesc și vă iubesc”, a adăugat diva, citată de revista ”People”. Chrissy a suferit mult pentru faptul că a pierdut copilul. A mai liniștit-o faptul că soțul său, John Legend (41 de ani), i-a dedicat o melodie cu un frumos text în care vorbește despre durerea lui și laudă forța ei. Însă, cu timpul, durerea pentru pierderea ireparabilă i-a revenit.

Chrissy Teigen renunță la silicoane după 14 ani: "Îmi scot sânii! Au fost minunaţi pentru mine mulţi ani, dar mi-a trecut"

Chrissy Teigen a ajuns la Urgențe! Medicii i-au spus că a fost cât pe ce să piardă sarcina

Nu-și revine, deși mai are doi copii

Chrissy Teigen și John Legend formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea showbiz-ului. S-au cunoscut în 2007, la filmarea videoclipului ”Stereo”. S-au căsătorit șase ani mai târziu , la 14 septembrie 2013, pe malul lacului Como din Italia. În aprilie 2016 a venit pe lume fetița lor, Luna, și, doi ani mai târziu, în mai 2018, s-a născut Miles. În august, anunțaseră că vor deveni părinți pentru a treia oară. Însă sarcina a avut probleme și fotomodelul a ajuns la spital. Medicii nu au mai putut să salveze copilul. Chrissy Teigen e în depresie după ce a pierdut copilul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net