Chrissy Teigen nu a mai pus gura pe alcool de 100 de zile. Motivul incredibil pentru care a făcut acest pas!


    Chrissy Teigen, de 35 de ani, a renunțat la viciu pentru că îi strica imaginea publicăfoto: Instagram
Chrissy Teigen, de 35 de ani, a renunțat la viciu pentru că îi strica imaginea publicăfoto: Instagram

Chrissy Teigen a sărbătorit la 26 octombrie 100 de zile de când nu a mai pus gura pe alcool. Deși până recent ea nu a recunoscut public faptul că ar avea probleme cu această dependență, soția lui John Legend a decis să facă acest pas dintr-un motiv cu totul și cu totul neobișnuit.

Chrissy Teigen, de 35 de ani, a descoperit că alcoolul dăunează grav relațiilor sociale din mediul virtual. În urmă cu mai bine de trei luni ea și-a surprins fanii cu niște comentarii extrem de vehemente, violente și veninoase printre care unul în care îi spunea unei adolescente să moară pentru că îndrăznea să o critice. Deși ulterior și-a cerut scuze, Teigen nu a mai reparat răul făcut. A realizat la timp că nu e bine să consume alcool și apoi să folosească telefonul mobil și să posteze comentarii așa că a renunțat la viciu. Ea a explicat spășită că tragedia prin care a trecut după ce a pierdut o sarcină a împins-o în patima alcoolului.

Citește și:

Chrissy Teigen, în depresie după ce a pierdut un copil

Chrissy Teigen renunță la silicoane după 14 ani: "Îmi scot sânii! Au fost minunaţi pentru mine mulţi ani, dar mi-a trecut"

Chrissy Teigen, distrusă după ce a pierdut o sarcină

Chrissy Teigen și John Legend sunt unul dintre cele frumoase cupluri din showbiz. Ei s-au cunoscut în 2007, la filmarea videoclipului ”Stereo”. S-au căsătorit șase ani mai târziu, la 14 septembrie 2013, pe malul lacului Como, din Italia. În aprilie 2016 a venit pe lume fetița lor, Luna, și, doi ani mai târziu, în mai 2018, s-a născut Miles. În august 2020, anunțaseră că vor deveni părinți pentru a treia oară. Însă sarcina a avut probleme și fotomodelul a ajuns la spital. Medicii nu au mai putut să salveze copilul. Amândoi au suferit îngrozitor și au avut nevoie de tratament împotriva depresiei.

zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet jpg
cub cristina spatar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub catalin botezatu dubai png
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
foto sex jpeg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 bd IMG 8130b jpg
cub catalin botezatu dubai png
cub cristina spatar png
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png