Cine e columbiana Widy pe care o lansează Costi Ioniţă în România

Ultima actualizare:

    Columbiana Widy are numai 21 de anifoto: arhivă personală
Columbiana Widy are numai 21 de anifoto: arhivă personală

Zilele acestea, columbianca Widy, pe numele ei adevărat Widad Cure, se află în România pentru a vedea ţara de origine a compozitorului ei Costi Ioniţă, cel care i-a făcut cea mai recentă piesă “Tia Le”.

Vedeta de 21 de ani a sosit în ţara noastră după un turneu de promovare a noului ei videoclip “Me Das Calor”. Widy a ţinut să vină neapărat în România după ce l-a cunoscut pe Costi Ioniţă, care i-a povestit ce ţară frumoasă avem.

Widy, alături de Costi Ioniță
Widy, alături de Costi Ioniță

Tânăra s-a născut în Barranquilla și de mică s-a arătat interesată de muzică, demonstrând că are telent. Solista are rădăcini  libaneze, moştenind înclinația către muzică de latatăl său. Widy a studiat la Sophie Shear Studios şi Brett Manning Studios, unde s-a format şi celebra Miley Cyrus.

Tânăra  artistă pregătește lansarea primului album de studio, care va include hituri internaţionale precum “Bang Bang”, “Baby, Baby”, “Tia Le” şi “Me Das Calor”, la care a filmat videoclip.

A filmat cu celebrul actor de telenovele Jason Canela

Pentru videoclipul “Me Das Calor”, regizat de Albertini, Widy a filmat în  Bogota, Columbia. Partenerul solistei a fost nimeni altul decât actorul de telenovele Jason Canela, urmărit de fanii din întreaga lume în producţii precum “Mas sabe el diablo” şi “Donde esta Elisa”. Cei doi s-au simţit excellent la filmări şi chiar s-au împrietenit.    

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net