Cine e puștoaica asta? Asta au zis fanii când au văzut ultima poză postată de Catherine Zeta-Jones

4 noiembrie 2021
article img
Catherine Zeta-Jones, 52 de ani, a recuonscut că machiajul o ajută enorm pentru a-și menține obrazul fin foto: Instagram

Catherine Zeta-Jones are 52 de ani, dar nu se sfiește să se îmbrace precum o puștoaică de 20 de ani. Recent, ea a postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-un trening de sport, cu gluga în cap și gleznele la vedere.

Catherine Zeta-Jones are 52 de ani, dar poate juca oricând rolul unei femei fatale pentru că pare cu 20 de ani mai tânără. Actrița, care este măritată cu Michael Douglas din anul 2000 și a născut de două ori, a descoperit secretul tinereții. Ea nu apelează la fotomodele de top pentru a-și promova colecțiile de haine lansate de compania ei Casa Zeta Jones și pozează ea însăși în campaniile publicitare. Dacă în urmă cu doar două săptămâni a postat o fotografie în care apare în timp ce se machiază singură, ultima ei poză de pe Instagram a provocat un val de aprecieri pentru că Zeta-Jones poate fi lesne confundată cu o adolescentă ieșită să facă sport în parc.

Citește și:

EXCLUSIV Cu vaccin anti-COVID şi fără telefoane, lângă Catherine Zeta-Jones. Reguli stricte la filmările pentru „Familia Addams”

Catherine Zeta-Jones, în ie! Detaliul care a stârnit controverse printre internauți

Catherine Zeta-Jones, născută în aceeași zi cu soțul

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, 77 de ani, s-au născut amândoi la 25 septembrie și sunt ”două Balanțe care se completează reciproc”. Nunta lor a avut loc la 18 noiembrie 2000, la Plaza Hotel din New York. Cei doi actori se iubesc de 23 de ani și sunt căsătoriți de 21 ani. Chiar dacă acum șapte ani au fost la un pas de divorț, după ce Michael a declarat că a făcut cancer în gât din cauza sexului oral, iubirea învinge întotdeauna și cancerul a fost învins și problemele din cuplu au fost depășite cu succes. Cei doi au doi copii de 21 și respectiv 18 ani.