Cine este bărbatul care i-a cucerit inima fiicei lui Alain Delon? Julien a împlinit recent 30 de ani

simeon stalpnicul png
Alain Delon şi cei doi copii ai lui Fabien şi Anouchkafoto Instagram

Anouchka Delon, are 27 de ani şi este mândria tatălui ei. Alain Delon, 82 de ani, a fost întotdeauna în umbra fetiţei lui căreia i-a îndrumat paşii în actorie şi respectiv în lumea modei. A răsfăţat-o şi certat-o totodată pentru a-i asigura o educaţie corespunzătoare, fiind convins că mama ei, fotomodelul olandez Rosalie van Breemen, nu va putea să o crească singură pe rebela Anouchka.

Însă din 2010, cei doi părinţi au trebuit să se împace cu gândul că fiica lor şi-a luat zborul de sub globul de cristal în care o crescuseră. Inima ei i-a fost dată actorului de comedie Julien Dereims, care a împlinit recent 30 de ani. S-au cunoscut la un curs de teatru la care se înscriseseră amândoi. A fost dragoste la prima vedere, cu plimbări sub clar de lună prin Parisul boem şi romantic. După ce a curtat-o luni întregi, s-a izbit de zidul construit în jurul Anouchkăi de Alain Delon, Julien Dereims a reuşit să o convingă pe Anouchka să se mute împreună.

simeon stalpnicul png
Anouchka Delon, 27 de ani şi alesul inimii ei, comicul Julien Dereims, 30 de anifoto Instagram

De 7 ani trăiesc poate cea mai frumoasă poveste de dragoste. Alain Delon a fost convins că relaţia lor nu va dura mai mult de câteva luni, însă după ce au împlinit trei ani, legendarul actor francez a fost nevoit să le dea binecuvântarea. „Este un băiat extraordinar şi un comic de excepţie”, şi-a gratulat în repetate rânduri Delon viitorul ginere. Recent, Anouchka a scris pe pagina ei de Instagram: „Cea mai de preţ menire a unei femei este să îşi conducă bărbatul către sufletul său pentru ca acesta să se poată contopi cu Sursa. Cea mai de preţ menire a unui bărbat este să îşi protejeze femeia pentru ca ea să fie eliberată de a păşi nedemnă pe pământ”.

cub anamaria prodan animat gif
image png
cub alina sorescu png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
Simona Halep, Instagram jpg
andreea esca si elvira deatcu pe coperta a list magazine Foto: Alex Gâlmeanu
cub armin nicoară png
Hari Bucur Marcu - FOTO Eduard Enea
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
image
image
image
image
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg
andreea esca si elvira deatcu pe coperta a list magazine Foto: Alex Gâlmeanu