Cine este iubitul Mihaelei Tatu: "E motivul pentru care arăt atât de bine"

simeon stalpnicul png
Mihaela Tatu trăiește în prezent, nu în viitorfoto: facebook

Mihaela Tatu (54 de ani) s-a retras de ceva vreme de la TV, dar mai apare periodic în public. Vedeta s-a schimbat mult în ultima perioadă, atât din punct de vedere fizic cât și psihic. Invitată la o emisiune Tv, Mihaela a mărturisit că simte și trăiește fiecare moment intens.

Fosta moderatoare TV s-a retras din televiziune în urmă cu câţiva ani, după ce a fost nevoită să se opereze de fibrom uterin, iar problemele medicale ar fi putut reprezenta cauza surplusului de kilograme cu care Mihaela s-a luptat.

Invitată în cadrul emisiunii ”Răi da' buni”, prezentatoarea a vorbit deschis și a oferit detalii din viața ei. În prezent, în viața Mihaelei există un bărbat care o copleșește și îi umple sufletul de bucurie. Cu toate acestea, prezentatoarea vrea să îl țină ascuns de ochii curioșilor.

”Am pe cineva, da. Lucrurile stau așa... La o fată singură și un măgar zbiară, zicea mama. Pentru această perioadă mă simt ok în această relație. Eu trăiesc foarte mult în aici și acum. Cu toată experiența pe care o am, mă străduiesc să trăiesc aici și acum. Acum mă simt extraordinar în viața mea. E in Romania! Dar nu am spus ca este roman! Da. Am pe cineva. El e motivul pentru care arat atat de bine. Iubirea te schimba. Nu e un barbat gelos. Daca era gelos, ar mai fi fost langa mine? Nu, nu se pune problema. Nu conteaza cati ani are sau ce face. Importanta este energia pe care o am alaturi de el. E o relatie la distanta, nu locuim impreuna. Nu mai am 20 de ani ca sa mai conteze distanta”, a povestit Mihaela Tatu pentru ”Răi da` buni”. 

simeon stalpnicul png
În viața Mihaelei există un bărbatfoto: facebook

Se pare că vedeta s-a hotărât să trăiască fiecare moment intes și să se bucure de ceea ce îi oferă prezentul, nu viitorul și încearcă să uite de trecut, mărturisind că este ceea ce este datorită credinței în Dumnezeu.  ”Dacă nu exista Dumnezeu, nu știu dacă mai eram aici. Pentru mine, Dumnezeu are o afecțiune specială”, a continuat Mihaela.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
gianina corondan tb1000 jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg
borcea piscina JPG