Cine este Marie Helvin? Supermodel, iubită a Casei Regale, ajunsă casier la supermarket

După o viață ca în filme, în care s-a întâlnit cu oameni precum Marlon Brando, Warren Beatty sau Imran Khan, Marie Helvin a ajuns la concluzia că nu mai are niciun ban în buzunar, iar un job de casier s-ar putea să o ajute.

(În ordine: Marie Helvin, Imran Khan, Marlon Brando, Mark Shand)

Marie Helvin, în vârstă de 69 de ani, este printre cele mai mari petrecărețe ale generației anterioare, fiind cunoscută internațional pentru aparițiile sale drept model, dar și pentru relațiile pe care le-a avut cu personalități influente. 

Viața zbuciumată și plină de amor a lui Marie Helvin

Chiar și așa, se pare că nici măcăr agențiile de publicate, care au nevoie de cineva să le facă reclamă la pate de porc, nu se mai complică să o contacteze pe vedetă.

Urmărește mai multe informații despre Marie Helvin: La 62 de ani a pozat în lenjerie intimă! Un model celebru le dă clasă femeilor tinere VIDEO

În situații de criză, Marie Helvin o să revină la un stil de viață pe care l-a avut cu foarte mulți ani în urmă, în care supraviețuirea era prioritară, iar jobul de casier la supermarket e cea mai sigură modalitate.

„Sunt complet autodependentă și nu știu ce voi face, deoarece, în timpul pandemiei,  am folosit toate economiile mele și mă gândesc foarte serios să mă duc la casa mea din copilărie”, a declarat Helvin, care a crescut în Hawaii.

Aceasta a reușit să smulgă de la fostul ei soț suma de 100,000 de lire sterline, fotograful David Bailey. De atunci, vedeta a rămas necăsătorită și a admis de mai multe ori că ar avea nevoie de bani în plus. 

Citește și alte informații interesante despre supermodele: Primul supermodel faimos de la Hollywood. Blestemul frumuseţii ei şi tragedia pe care a provocat-o

După divorțul ei din 1985, aceasta s-a bucurat de o relație de patru ani cu Mark Shand, fratele Ducesei de Cornwall. 

Totuși, ea speră să-și regăsească viața amoroasă. Pe lista ei de priorități se află câteva caracteristici: vârstă asemănătoare, divorțat sau văduv. 

„Dacă o să fiu vreodată destul de norocoasă încât să întâlnesc pe cineva, atunci aș vrea să fie cineva mai bătrân, divorțat sau văduv. Adică, nu aș vrea să mă întâlnesc cu vreun puștan”, a declarat modelul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
Alexandru Arsinel batran
1 bruce willis jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion țiriac png