Clipe dramatice pentru Cher: ''Știe că are zilele numărate''

Ultima actualizare:

    Cher ar mai avea câteva luni de trăit
Cher ar mai avea câteva luni de trăit

Veste tristă pentru fanii cântăreței Cher. Solista, în vârstă de 70 de ani, se luptă cu o infecție virală pe care a depistat-o în anul 2014. Recent, declarațiile făcute de o sursă sub protecția anonimatului pentru tabloidul Radar Online, nu sunt tocmai fericite.

Din dezvăluirile făcute, artista a cumpărat mai multe proprietăți pentru rudele și copiii săi, semn că nu mai are mult de trăit. ''Știe că zilele îi sunt numărate'', au declarat surse apropiate solistei. Încă din martie 2016, Cher a fost dopată cu diverse medicamente, pentru a ține virusul sub control, scrie radaronline.com.

Managerul ei s-a ocupat de achiziționarea unei proprietăți în Malibu, în valoare de 2 milioane de dolari, pentru sora ei, Georganne Lapiere Bartylak, în luna iunie a anului trecut. Legendara Cher are o avere de 320 de milioane de dolari (n.r. 1,1 miliarde de lei).

Salvată de un rinichi de la fiul transsexual

Cher a fost grav bolnavă şi medicii s-au temut că ar fi putut să moară pe scenă. Ei au determinat-o să-şi întrerupă turneul “Dressed To Kill”, la sfârșitul lui 2014, din cauza unei infecţii la rinichi care i-a atacat organele interne. La acea vreme, a fost internată de urgenţă în spital. Interpreta  pieselor “I Got You Babe” şi “Believe” a trebuit să poarte luni de zile un aparat pe piept care să-i monitorizeze inima.

Potrivit revistei americane „National Enquirer”, rinichii lui Cher au cedat complet şi diva ajunsese să mai trăiască doar cu ajutorul aparatelor. Salvarea neaşteptată a venit din partea fiicei, Chaz (45 de ani), care i-a donat un rinichi, deşi mama sa o dezmoştenise fiindcă şi-a schimbat sexul din femeie în bărbat.

Cher a vândut peste 100 de milioane de albume şi a fost de patru ori căsătorită cu David Geffen (1973-75), Gene Simmons (1979-80), Les Dudek (1980-82) şi Rob Camilletti (1986-89). Ea are doi copii: Chaz Bono şi Elijah Blue Allman (38 de ani). 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net