Clona lui Michael Jackson a devenit vedetă și face bani frumoși

Incredibil, dar adevărat! Fabio Jackson, 28 de ani, care trăieşte în Marea Britanie, seamănă copie la indigo cu Michael Jackson după ce s-a operat, cum era el în plină glorie. 

Foto Mare sosie michael profimedia 0658382247 jpg
Îi copiază mereu coafura lui Michael. Foto: profimedia

Asemănarea perfectă cu megastarul Michael Jackson l-a făcut deja vedetă pe Fabio Jackson, de 28 de ani, care trăieşte în Marea Britanie.

Însă celebritatea nu îl scuteşte de atacurile unor persoane rele. Acestea îl acuză pe Fabio că şi-a făcut operaţii estetice pentru a semăna atât de bine cu regele muzicii pop după ce acesta chiar îşi făcuse numeroase intervenţii chirurgicale de înfrumuseţare.

Tânărul se jură că în viaţa lui nu a suferit nici o modificare de faţă şi corp cu ajutorul bisturiului. Ca să dovedească acest lucru, el a pus poze din copilărie pe o reţea socială. Însă, în majoritate, oamenii sunt încântaţi de Fabio în postura de ”clonă” a megastarului.

”Michael Jackson nu a murit în 2009, la numai 50 de ani, de la o supradoză de calmante, aşa cum ştie toată lumea, oficial”, scriu unii, fericiţi, pe reţelele sociale, când îl văd. ”Regele popului trăieşte încă?”, se întreabă alţii, uluiţi.

image
Michael Jackson a murit în 2009. Foto: profimedia

Unii, mai glumeţi, chiar îi scriu sosiei megastarului mesaje simpatice: ”Michael te-a copiat pe tine!” Fabio zice că de când era în liceu şi până acum toată lumea îl confundă cu Michael Jackson.

Fabio câștigă bani frumoși din asemănarea cu celebrul artist

De aceea, a devenit imitator al celebrului cântăreţ defunct, copiindu-i coafura, modul de a se îmbrăca şi a se comporta. Şi deja se bucură de un succes uriaş. Iată că, după ce în şcoală a fost batjocorit pentru că semăna cu Michael, acum câştigă bani frumoşi datorită asemănării. Nu vrea să spună care sunt câştigurile obţinute din rolul de ”clonă”, dar recunoaşte că sunt subtanţiale.

”Nu pot să zic că sunt mare fan, dar Michael a fost ca un profesor pentru mine. Sunt timid în viaţa reală, dar îmi place să cânt şi să dansez ca el”, spune Fabio. Se bucură că a devenit deja o mare vedetă lucrând ca imitator al faimosului star american. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
Ruxi și cristi mitrea
tudor chirila 2 jpg
politia rutiera 0 jpeg
Ciupercile uriașe cântăreau mai bine de 3 kilograme, fiecare. FOTO. Eugen Panait
Generalul Mark Hertling FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda