Clona lui Michael Jackson a devenit vedetă și face bani frumoși

Ultima actualizare:

Incredibil, dar adevărat! Fabio Jackson, 28 de ani, care trăieşte în Marea Britanie, seamănă copie la indigo cu Michael Jackson după ce s-a operat, cum era el în plină glorie. 

Îi copiază mereu coafura lui Michael. Foto: profimedia
Îi copiază mereu coafura lui Michael. Foto: profimedia

Asemănarea perfectă cu megastarul Michael Jackson l-a făcut deja vedetă pe Fabio Jackson, de 28 de ani, care trăieşte în Marea Britanie.

Însă celebritatea nu îl scuteşte de atacurile unor persoane rele. Acestea îl acuză pe Fabio că şi-a făcut operaţii estetice pentru a semăna atât de bine cu regele muzicii pop după ce acesta chiar îşi făcuse numeroase intervenţii chirurgicale de înfrumuseţare.

Tânărul se jură că în viaţa lui nu a suferit nici o modificare de faţă şi corp cu ajutorul bisturiului. Ca să dovedească acest lucru, el a pus poze din copilărie pe o reţea socială. Însă, în majoritate, oamenii sunt încântaţi de Fabio în postura de ”clonă” a megastarului.

”Michael Jackson nu a murit în 2009, la numai 50 de ani, de la o supradoză de calmante, aşa cum ştie toată lumea, oficial”, scriu unii, fericiţi, pe reţelele sociale, când îl văd. ”Regele popului trăieşte încă?”, se întreabă alţii, uluiţi.

Michael Jackson a murit în 2009. Foto: profimedia
Michael Jackson a murit în 2009. Foto: profimedia

Unii, mai glumeţi, chiar îi scriu sosiei megastarului mesaje simpatice: ”Michael te-a copiat pe tine!” Fabio zice că de când era în liceu şi până acum toată lumea îl confundă cu Michael Jackson.

Fabio câștigă bani frumoși din asemănarea cu celebrul artist

De aceea, a devenit imitator al celebrului cântăreţ defunct, copiindu-i coafura, modul de a se îmbrăca şi a se comporta. Şi deja se bucură de un succes uriaş. Iată că, după ce în şcoală a fost batjocorit pentru că semăna cu Michael, acum câştigă bani frumoşi datorită asemănării. Nu vrea să spună care sunt câştigurile obţinute din rolul de ”clonă”, dar recunoaşte că sunt subtanţiale.

”Nu pot să zic că sunt mare fan, dar Michael a fost ca un profesor pentru mine. Sunt timid în viaţa reală, dar îmi place să cânt şi să dansez ca el”, spune Fabio. Se bucură că a devenit deja o mare vedetă lucrând ca imitator al faimosului star american. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net