Colin Firth divorţează după 22 de ani de căsnicie. Amantul soţiei i-a povestit detalii intime despre idila lor

image
Colin Firth ┼či Livia au fost c─âs─âtori┼úi 22 de anifoto: Profimedia

Colin Firth divor┼úeaz─â dup─â 22 de ani de c─âsnicie. El ┼či so┼úia sa, Livia, au probleme din 2018, c├ónd actorul a aflat c─â este ├«n┼čelat cu un prieten din copil─ârie al nevestei. Mai mult, b─ârbatul o urm─ârea pe Livia ┼či i-a povestit cu lux de am─ânunte tot ce s-a ├«nt├ómplat ├«ntre ei lui Colin.

Livia a ├«nceput o idil─â cu Mario Brancaccia acum mai mul┼úi ani, iar Colin a aflat ┼či a decis s─â se ia o pauz─â de la mariaj. ├Äns─â b─ârbatul, care ajunsese s─â o urm─âreasc─â obsesiv pe Livia, i-a trimit un mail actorului ┼či i-a povestit cu lux de am─ânunte ce a f─âcut cu so┼úia lui. "├Än email erau detalii intime despre rela┼úia dintre Mario ┼či Livia. Era menit s─â ├«l umileasc─â pe Colin ┼či s─â ├«l r─âneasc─â. A vrut s─â se asigure c─â orice eforturi f─âcute de Colin ┼či Livia de a repara mariajul vor e┼čua", a declarat o surs─â apropiat─â lui Firth, conform mirror.co.uk. 

Barancaccia o hărţuia pe soţia lui Colin Firth

Colin Firth a anun┼úat din martie 2018 c─â el ┼či so┼úia lui s-au separat ├«n urm─â cu mai mu┼úi ani, dar c─â acum lucrurile merg bine ├«ntre ei ┼či sunt din nou un  cuplu. Atunci, Mario Brancaccia a ├«nceput s─â o h─âr┼úuiasc─â pe Livia. Un ordin judec─âtoresc a fost emis pentru a-l ┼úine departe de so┼úia lui Firth, care este produc─âtor de filme, ├«ns─â Brancaccia a negat ┼či a insistat c─â Livia vrea s─â se mute ├«n Italia cu el. 

Colin ┼či Livia, care au doi fii adolescen┼úi, p─âreau ferici┼úi p├ón─â la anun┼úul ┼čoc al divor┼úului. PR-ul actorului a comentat c─â cei doi au ales s─â stea ├«mpreun─â de dragul copiiilor."Vor p─âstra o rela┼úia de amici┼úie ┼či vor fi mereu uni┼úi de iubirea pe care o au pentru copiii lor", se arat─â ├«n comunicatul de pres─â. 

Colin FIrrt, ├«n v├órst─â de 59, are doi fii cu Livia, Matteo ┼či Luca, dar ┼či un al b─âiat din rela┼úia cu actri┼úa Meg Tilly. 

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
plaje largite mamaia jpeg
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
Vladimir Putin FOTO AFP
BeFunky collage (40) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
carmen tanase jpeg
mircea solcanu2 png
Margot Robbie și Ryan Gosling jpg
BeFunky collage (41) jpg
image png
alina ilan laufer jpeg