Concerte-fantomă cu Sarah Brightman 


    Biletele s-au vândut ca pâinea caldă,  deşi celebrul star internaţional  spune că nu a fost invitată  să concerteze la Bucureşti şi Cluj
Biletele s-au vândut ca pâinea caldă, deşi celebrul star internaţional spune că nu a fost invitată să concerteze la Bucureşti şi Cluj

Sute de români au cumpărat bilete la concertele din Bucureşti şi Cluj, programate pentru luna noiembrie, ale îndrăgitei cântăreţe Sarah Brightman. Surpriză de proporţii, însă! Britanica a anunţat pe site-ul ei că nici măcar nu a fost invitată în România.

Dezamăgire maximă, dar şi disperare pentru sute de români care au cumpărat bilete la concertele lui Sarah Brightman. Artista de origine britanică informează că nu va susţine concerte la noi şi îşi îndeamnă admiratorii să nu cumpere bilete la spectacole-fantomă mult trâmbiţate, din 28 noiembrie de la Sala Palatului, Bucureşti şi 30 noiembrie de la Sala Polivalentă din Cluj. Sarah Brightman a dezminţit pe site-ul său, dar şi pe Facebook-ul oficial, că ar susţine concerte la noi.

“Te rog, nu cumpăra bilete pentru aceste concerte neautorizate”, anunţă aceasta. Firma eventim.ro prin care se comercializau biletele a sistat imediat vânzarea acestora. Preţul biletelor pornea de la 200 de lei, iar la cea mai scumpă categorie - VIP - ajungeau la 750 de lei. Nimeni nu a anunţat deocamdată cum îşi vor recupera fanii banii plătiţi până acum.

Click! spune

Sarah (57 de ani) are o carieră fabuloasă, fiind singurul artist care a cucerit simultan topurile Billboard Dance şi Classic. Sarah Brightman a vândut peste 30 de milioane de discuri şi are un palmares care cuprinde peste 180 de discuri de aur şi de platină, în peste 40 de ţări. Single-ul “Time to Say Goodbye”, înregistrat împreună cu tenorul Andrea Bocelli, a fost vândut în peste 12 milioane de copii în întreaga lume.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
cub raluca podea png
Shakira jpg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg