Coolio şi fiul său, colegi de celulă?


    Coolio
Coolio

Celebrul rapper Coolio a intrat la puşcarie după ce în timpul unui control de rutină efectuat vineri au descoperit că artistul avea emise două mandate de arestare pe numele lui. Curios este faptul că acesta a fost închis în acelaşi penitenciar din Las Vegas unde fiul său cel mare, Grtis Ivey, se află închis din toamna anului trecut. Coolio a fost reţinut şi dus la centrul de detenţie Clark County, fixându-i-se o cauţiune de 5.850 de dolari.

Grtis Ivey şi iubita sa, Shantrice Wilkerson, ar fi intrat prin efracţie într-un apartament, pe 29 octombrie 2011, şi, sub ameninţarea armei, l-ar fi fi jefuit pe proprietar. Se pare că cei doi au furat două laptopuri, două iPad-uri şi un seif. Ambii au fost identificaţi de victimă ulterior şi încarceraţi pe 14 noiembrie. Pentru Coolio nu a fost fixată încă o audiere.

În 2010, rapperul Coolio a fost dat în urmărire generală de poliţia americană, după ce un judecător din Los Angeles a decis să elibereze un mandat de arestare pe numele cântăreţului. Autorităţile americane au luat această decizie pentru că rapperul încălcase termenii regimului de eliberare condiţionată şi nu s-a prezentat la o audiere obligatorie.Coolio se afla în regim de eliberare condiţionată din 2009, după ce a pledat vinovat la acuzaţia de posesie de droguri.

Coolio a fost arestat, în martie 2009, pe aeroportul internaţional din Los Angeles. Autorităţile au declarat că au descoperit cocaină în bagajele rapperului.

FotoJet (1) jpg
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
FotoJet (2) jpg
animal 1867472 1920 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
theo rose
primar longeviv jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg