Coolio şi fiul său, colegi de celulă?

Ultima actualizare:

    Coolio
Coolio

Celebrul rapper Coolio a intrat la puşcarie după ce în timpul unui control de rutină efectuat vineri au descoperit că artistul avea emise două mandate de arestare pe numele lui. Curios este faptul că acesta a fost închis în acelaşi penitenciar din Las Vegas unde fiul său cel mare, Grtis Ivey, se află închis din toamna anului trecut. Coolio a fost reţinut şi dus la centrul de detenţie Clark County, fixându-i-se o cauţiune de 5.850 de dolari.

Grtis Ivey şi iubita sa, Shantrice Wilkerson, ar fi intrat prin efracţie într-un apartament, pe 29 octombrie 2011, şi, sub ameninţarea armei, l-ar fi fi jefuit pe proprietar. Se pare că cei doi au furat două laptopuri, două iPad-uri şi un seif. Ambii au fost identificaţi de victimă ulterior şi încarceraţi pe 14 noiembrie. Pentru Coolio nu a fost fixată încă o audiere.

În 2010, rapperul Coolio a fost dat în urmărire generală de poliţia americană, după ce un judecător din Los Angeles a decis să elibereze un mandat de arestare pe numele cântăreţului. Autorităţile americane au luat această decizie pentru că rapperul încălcase termenii regimului de eliberare condiţionată şi nu s-a prezentat la o audiere obligatorie.Coolio se afla în regim de eliberare condiţionată din 2009, după ce a pledat vinovat la acuzaţia de posesie de droguri.

Coolio a fost arestat, în martie 2009, pe aeroportul internaţional din Los Angeles. Autorităţile au declarat că au descoperit cocaină în bagajele rapperului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
image
actualitate.net
image
actualitate.net