Copii de vedete. Cine moștenește Hollywoodul?

Ultima actualizare:

    Dakota n-a vrut să profite numele părinților ei, și și-a construit o carieră prin forțe proprii.foto: Getty Images
Dakota n-a vrut să profite numele părinților ei, și și-a construit o carieră prin forțe proprii.foto: Getty Images

În copilărie, li s-au aplicat acele etichete nedrepte şi de nedezlipit: „fata sau băiatul lui…“. Ştampile sub a căror presiune încearcă azi să-şi construiască o carieră, în oraşul cucerit deja de un tată celebru sau o mamă faimoasă.

Ţineţi minte aceste prenume, căci, dacă i-aţi plăcut pe părinţi, îi veţi adora pe copii!

Dakota Johnson

Vârsta? 25 de ani

Cine e mama? Melanie Griffith

Cine e tatăl? Don Johnson

Ne place că...

Dakota nu şi-a făcut niciodată PR pe seama fami­liei faimoase din care provine (putem s-o punem la socoteală şi pe celebra bunică Tippi Hedren, frumoasa blondă din Păsările şi obsesia lui Alfred Hitchcock), încercând să cucerească Hollywood-ul treptat, ca orice tânăr actor. Drept exemplu, un film mai cunoscut în care am văzut-o în trecut este The Social Network, ea fiind tânăra studen­tă lângă care s-a trezit într-o dimineaţă Justin Timberlake/ Sean Parker. Nu pare nici obsedată de faimă şi de apariţii în presa mondenă, ca alte odrasle cu nume celebre, ba chiar a reuşit să fie o figură discretă, până la momentul Fifty Shades of Grey. Ei bine, la fel ca personajul ei, Ana Steele, când Dakota „s-a deschis“ lumii, a făcut-o c-un film pe care mama ei încă refuză să-l vadă. Iar Melanie nu-i chiar o pudică… Din păcate, scenele BDSM din pelicula erotică au cam despărţit-o de iubit, dac-ar fi să dăm crezare bârfelor, şi anume de Matthew Hitt, solistul trupei Drowners. Din fericire, a fost vorba, de fapt, despre o pauză.

Nu ne place că…

Se cam lăcomeşte. Cel puţin aşa se vorbeşte pe la colţurile Cetăţii Filmului, că atât Dakota, cât şi Jamie Dornan, interpretul lui Christian Grey, au cerut nişte salarii cu şapte cifre ca să se joace de-a BDSM-ul şi-n a doua parte a filmului. Zvonuri, zvonuri, dar producătorul filmului, Dana Brunetti, aproape că le-a confirmat într-un interviu: „În cariera mea, a trebuit să lucrez aproape gratis la o mulţime de proiecte. Aşa că nu voi plânge pen­tru nimeni din această industrie, care a jucat într-un film de succes, dar n-a fost plătit foarte bine. Dacă era aşa, acum aveam mai mult de două Ferrari-uri, deoarece am făcut bani nebuneşti cu filmele mele“.

Citește pe www.okmagazine.ro ce alți copii de vedete încearcă să le calce pe urme părinților lor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net