Copilul lui Kylie Jenner este făcut cu bodyguard-ul ei? Ce spun fanii vedetei

simeon stalpnicul png
Pozele lui Kylie alături de Stormi au stârnit un val de conspirații din partea fanilor Foto Instagram

Kylie Jenner se află mereu sub atenția amănunțită a întregii lumi, iar fanii vedetei vin mereu cu teorii referitoare la ea și la faimoasa familie a acesteia.

Cum faima vine întoteauna cu un preț, proaspăta mămică este supusă acum de către prietenii ei virtuali, unor speculații potrivit cărora fetița ei, Stormi, ar fi de fapt copilul bodyguard-ului ei, și nu al rapper-ului Travis Scott. După ce Kylie a publicat recent poze ce o ilustrau pe ea și pe micuța Stormi, fanii nu au putut să nu observe că asemănarea dintre cea mică și Tim Chung, bodyguard-ul, este aproape izbitoare, constatând că fetița are trăsături asiatice.

După ce vedeta și-a ținut sarcina ascunsă, dispărând de pe rețelele de socializare și anunțând venirea pe lume a fetiței ei doar în ultimul moment, fanii sunt acum mai bănuitori ca niciodată, legând cap-la-cap cele două informații. Oare Kylie s-a ascuns pentru că tatăl copilului este bodyguard-ul ei?!

simeon stalpnicul png
Fanii sunt convinși că Stormi seamănă izbitor cu bodyguard-ul Foto: Captură YouTube

Cert este că fanii sunt convinși de acest lucru și nu s-au abținut din a-și împărtăși părerile și cu restul lumii. Pe lângă comentariile care îi complimentează trupul, care a redevenit rapid la forma de clepsidră, după naștere, noua mămică s-a confruntat și cu dileme din partea urmăritorilor ei, legate de paternitatea celei mici. Aceștia au susținut că Stormi nu seamănă deloc cu Travis Scott, ci mai degrabă este copia fidelă a lui Tim, care este cel care o păzește zi de zi pe Kylie, fiind mereu în apropierea ei, lucru care ar fi putut genera o idilă între cei doi. 

simeon stalpnicul png
Tim Chung a fost asaltat și el cu comentarii pe Instagram, care susțineau că el ar fi tatăl lui StormiFoto Instagram

Kylie s-a arătat extrem de deranjată de aceste afirmați, însă până a reușit să facă ordine în comentarii, informația devenise deja virală. Vedeta a încercat să mai diminueze din magnitudinea speculațiilor, blocând persoanele care aveau aceste păreri, însă nu a fost suficient. „Vreți să-mi spuneți că sunt singurul care a remarcat ceva ciudat în privința copilului lui Kylie?!” a întrebat retoric un urmăritor de-al acesteia, pe contul ei de Instagram, iar altul a completat: „Nu am fost niciodată mai convins de o teorie! Copilul lui Kylie Jenner este al bodyguardului ei!”

Deși Kylie și-a portretizat pe rețelele de socializare relația alături de Travis Scott ca fiind una extrem de fericită, nu este prima dată când este pusă la îndoială paternitatea rapper-ului. Tyga, fostul iubit al vedetei, a susținut, de asemenea, cu ceva timp în urmă, că este foarte posibil ca Stormi să fie fetița lui.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
cub Roxana Vasniuc png
cub anamaria prodan bebeto png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Masini la granita dintre Finlanda si Rusia FOTO EPA EFE jpg
Dmitri Medvedev FOTO AFP
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg