Cristiano Ronaldo s-a despărţit de superba Irina Shayk!

irina shayk jpeg
Irina Shayk la plajaFOTO: Hepta

Ronaldo a câştigat „Balonul de Aur”, dar se pare că ar fi pierdut-o pe frumoasa rusoaică, iubita sa din ultimii cinci ani.

Cel mai mediatizat cuplu din lumea fotbalului e pe cale să se destrame. Felul în care s-a comportat Cristiano Ronaldo la gala „Balonului de Aur” alimentează zvonurile privind despărţirea de Irina Shayk.

Din 2010, de când şi-au început relaţia de iubire, Cristiano şi Irina au depăşit multe momente tensionate, în care s-a speculat pe marginea unei rupturi între cei doi. La fel se vorbeşte şi acum, la câteva zile după ce Ronaldo a fost declarat pentru a treia oară în carieră cel mai valoros fotbalist al lumii. Luni seară, la Zürich, portughezul n-a fost însoţit de Irina Shayk (29 de ani), aşa cum s-a întâmplat la precedentele gale, amănunt care a ridicat primele semne de întrebare. Ajuns pe scenă, cu trofeul în braţe, CR7 a mulţumit tuturor celor din preajma sa, mai puţin Irinei. Apropiaţii cuplului au ridicat din nou din sprâncene. Apoi, ca o revanşă pentru faptul că a fost total ignorată, rusoaica n-a amintit nimic despre performanţa iubitului său pe reţelele de socializare, unde de obicei este extrem de activă. În schimb, Irina s-a dezvăluit în toată splendoarea sa în câteva fotografii sexy făcute undeva pe o plajă tropicală, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Puse cap la cap, toate aceste detalii oferă imaginea unei furtuni în viaţa amoroasă a lui Cristiano Ronaldo.

Irina Shayk, una dintre cele mai sexy femei din lume jpeg
Irina si Cristiano pareau de nedespartit
anamaria prodan si ionela prodan
kate middleton
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
image png
cub anca pandrea png
episcopia tulcii jpg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
antonia 2 1280x720 1 jpg
dragusanu jpg
cub octavia geamanu marian ionescu png
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
anamaria prodan si ionela prodan
Bella Hadid, la Săptămâna Modei de la Paris jpg