Cu cine se bate Laura Bretan pentru marele premiu de la „America’s Got Talent”

Ultima actualizare:

    Laura Bretan, cu un pas mai aproape de milionul de dolariFoto: arhivă personală
Laura Bretan, cu un pas mai aproape de milionul de dolariFoto: arhivă personală

În noaptea de marți spre miercuri, în SUA, la „America’s Got Talent” se dă marea bătălie pentru a fi desemnat câştigătorul titlului şi marelui premiu. Laura Bretan, românca noastră şi câştigătoarea de la „Românii au talent” de la Pro TV, va avea nouă „rivali”.

Jon Dorenbos este un atlet profesionist care a venit la „America’s Got Talent” pentru a face numere spectaculoase de magie. A absolvit Universitatea din Texas, El Paso, unde a studiat afacerile. El a susţinut mai multe spectacole şi a jucat pentru mai multe echipe precum Buffalo Bills.

Jon Dorenbos
Jon Dorenbos

Se numeşte Face Band şi este un tânăr mim care poartă o bandă neagră peste gură. Acesta susţine numere comice în care interacţionează cu publicul şi îşi invită spectatorii să-l ajute pe scenă. Tânărul foloseşte pe fundal piese din anii 1980-1990 şi a ajuns cu spectacolele lui chiar şi pe scenele unor teatre consacrate din Anglia. 

Tape Face
Tape Face

Sal Valentinetti este un tânăr american cu sânge italian care s-a născut în Long Island, New York, şi care iubeşte muzica. Familia l-a îndemnat să vină la concursul de la NBC. Este cunoscut ca "Sal Voice" şi îşi face veacul la Brooklyn Bayshore, unde bea o cafea sau citeşte ziarul.

Sal Valentinetti
Sal Valentinetti

Thommy Zece și Amélie van Tass sunt clarvăzători. Ei s-au născut și au crescut în Austria, dar locuiesc acum în America. Când s-au întâlnit pentru prima dată, au descoperit instantaneu că au o legătură foarte specială și că aparțin unul altuia. Pe măsură ce anii au trecut, conexiunea lor incredibilă a înflorit într-o abilitate pe care au vrut s-o împartă cu ceilalți. Inițial au făcut spectacole pentru prieteni și familie, apoi au pornit în turnee în toată America. 

Clarvăzătorii
Clarvăzătorii

Ucrainianul Viktor Kee este un tânăr care jonglează cu diverse lucruri îmbrăcat într-un costum special care imită pielea! Timp de şase ani a mers la Academia profesională de Circ şi Arte din Kiev. Are un stil unic, este fascinat de jonglerie, dans şi acrobație. El a fondat de curând fundaţia non-profit Viktor Kee, care are misiunea de a face acte de caritate în întreaga lume.

Viktor Kee
Viktor Kee

Sofie Dossi este o contorsionistă care a devenit interesată de aceste mişcări de la 12 ani, după ce a vizionat un film pe internet. După ce a încercat să practice gimnastica şi dansul, a început să facă tot felul de figuri speciale pe care le-a postat pe internet. S-a pregătit bine şi a început să meargă la diverse evenimente.

Sofie Dossi
Sofie Dossi

Grace VanderWall are 12 ani, dar este deja cântăreaţă şi compozitoare. Locuieşte la NewYork şi a început să cânte de la 3 ani, când dădea spectacole pentru întreaga familie. A luat lecţii de pian, de saxofon şi a început să cânte la şcoală cu profesoara sa. A primit o chitară la care cântă şi acum, iar la un moment dat a început să-şi pună piesele pe YouTube.

Grace VanderWaal
Grace VanderWaal

Brian Justin Crum cântă încă de la cinci ani. A urmat școala din San Diego, unde a studiat muzica. La 18 ani a cântat prima oară pe Broadway şi s-a mutat la Los Ageles pentru a-şi urma visul de a face muzică pop. Aşa a ajuns la "America Got Talent!" şi speră ca acest show să-i schimbe viaţa. „Vreau ca oamenii să uite de problemele lor prin muzica mea”, spune tânărul.

Brian Crum
Brian Crum

Linkin 'Bridge este un grup de băieţi de culoare veniţi din Louisville, Kentucky. Ei au cântat pe stradă, în biserică, dar şi pe scenă, astfel că sunt obişnuiţi cu publicul de orice fel. Din trupă fac parte Montre Davis (bucătar), Big Roma Kimbrough (solist vocal), Shon China Lacy (manager de restaurant) şi Ekoe Alexanda (muzician).

Linkin' Bridge
Linkin' Bridge

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net