Cum a încercat Ozzy Osbourne să-și ucidă soția. Spune că nici acum nu-și amintește detaliile incidentului: „Eram împăcat”

Ultima actualizare:

    Sharon şi Ozzy sunt căsătoriţi din 1982Foto: GettyImages
Sharon şi Ozzy sunt căsătoriţi din 1982Foto: GettyImages

Ozzy Osbourne a fost arestat pentru tentativă de omor în anul 1989, după ce artistul a încercat atunci să își ucidă soția, pe Sharon. Recent, acesta a vorbit despre momentul halucinant în care a încercat să îi ia viața partenerei sale de viață.

Într-un documentar intitulat The Nine Lives of Ozzy Osbourne (Cele nouă vieți ale lui Ozzy Osbourne n.r), muzicianul a dezvăluit că incidentul respectiv, despre care nu-și amintește prea multe amănunte, l-a făcut să simtă „cea mai mare liniște” din viața lui.

Ozzy Osbourne a încercat să o ucidă pe Sharon

„Tot ce îmi amintesc este să m-am trezit în închisoarea din Amersham și l-am întrebat pe polițist: ‘De ce sunt aici?’ Și el a spus: ‘Vrei să-ți citesc acuzația?’. Așa că a citit: ‘John Michael Osbourne, ai fost arestat pentru tentativă de omor’”, a spus acesta, potrivit The Independent.

În urma arestării, vedeta a trebuit să petreacă șase luni de reabilitare. În documentarul respectiv, soția lui Ozzy Osbourne a declarat că acesta a fost pus sub tratament după incident, spre binele mariajului lor. „Slavă Domnului că judecătorul l-a pus sub tratament timp de șase luni. Am avut timp să mă gândesc cu adevărat la ce ar trebui să facă. I-am spus: ‘Nu vreau bani, dar dacă faci asta din nou, fie te voi ucide, fie mă vei ucide tu pe mine. Vrei asta pentru copii?’”, a povestit Sharon, care e căsătorită cu Ozzy din 1982 și au împreună trei copii: Kelly, Jack și Aimee.

Sharon Osbourne a povestit întâmplarea

Sharon a povestit că terminase de culcat copiii și se pusese să citească. „A venit în cameră..Nu știu cine era, dar nu mai era soțul meu în acel moment. Ajunsese într-un punct când avea o privire ciudată în ochi..Și doar mi-a zis: „Noi am ajuns la concluzia că tu trebuie să mori.

Era extrem de calm, după care dintr-o dată a venit înspre mine și m-a sugrumat. M-a pus la pământ și era peste mine..iar eu căutam obiecte pe masă. Am apăsat butonul de panică și următorul lucru pe care mi-l amintesc e poliția care a ajuns la noi”, a povestit Sharon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net