Cum a putut R. Kelly să se căsătorească cu Aaliyah, deşi ea avea doar 14 ani. Detalii şocante

image
R Kelly este acuzat de mai mult de 50 de persoane că le-ar fi abuzatFoto Getty Images

R Kelly a fost acuzat de mai multe de 50 de persoane că le-ar fi abuzat, iar toate declarațiile au fost dezvăluite într-un documentar denumit «Surviving R Kelly». Mariajul dintre Aaliyah și R Kelly a fost multă vreme un subiect controversat, care abia acum a fost explicată, iar mai multe detalii au ieșit al iveală cu privire la problemele lor din relație.

Documentarul «Surviving R Kelly» este structurat pe 6 episoade, iar în primele două apărute deja, au ieșit la iveală mai multe detalii cu privire acuzațiile de abuz care i-au fost atribuite artistului. În principal, documentarul vizează viața artistului de la tinerețe și până la ascunsiunea sa pe culmile succesului internațional. 

Adevărul depsre căsnicia dintre R. Kelly și Aaliyah

În 1994 el s-a logodit cu tânăra Aaliyah, în vârstă de 14 ani, în timp ce el avea vârsta de 27 de ani. Căsnicia a început în mod legal atunci când ea a împlinit 18 ani. R. Kelly a avut o persoana care a facilitat mariajul cu minora Aaliyah atunci. 

Documentarul detaliază faptul că managerul său, Demetrius Smith, a fost cel care i-a facilitat artistului acest lucru, dat fiind faptul că Aaliyah era minoră.

„Nu sunt mândru de ce am făcut. Aveam acte false ca Aaliyah să se poată căsători cu R. Kelly în Maywood, Illinois. Aaliyah părea îngrijorată, speriată. Mi-am dorit atât de mult să o iau pe ea și să vorbim pentru că mi-a aruncat o privire care-mi spunea că ar fi vrut să vorbim. Mi se pare că i-am dezamăgit pe amândoi”, a declarat Demetrius.

image
R Kelly și Aaliyah s-au năsătorit deși ea era minoră

Căsnicia a fost anulată în 1995, iar R Kelly era îngrijorat că Aaliyah ar fi fost gravidă. Aaliyah a murit la 22 de ani, într-un mod tragic, avionul în care se afla s-a prăbușit, potrivit mirror.co.uk.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
zanni
Ruxi și cristi mitrea
tudor chirila 2 jpg
img (3) jpg
BeFunky collage (26) jpg
Mihai Bendeac
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
elon musk foto profimedia
image
image
image
image
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg