Cum arată acum copiii din «Harry Potter»

Ultima actualizare:

    Fotografii: Profimedia/ EPA Getty Images
Fotografii: Profimedia/ EPA Getty Images

Ieri erau copii, azi sunt oameni în toată firea! Actorii Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Tom Felton, care au jucat în filmul “Harry Potter şi piatra filosofală”, au ajuns de nerecunoscut.

S-au împlinit, săptămâna care a trecut, 18 ani de la lansarea primului film din seria “Harry Potter”. Premiera filmului “Harry Potter şi piatra filosofală”, ecranizarea romanului omonim ce a avut loc la 4 noiembrie 2001, la Londra. A fost un mare succes. Filmul a costat 125 milioane $ şi a adus încasări de 978 milioane $. Criticii au lăudat fidelitatea reproducerii cărţii şi incredibilele efecte speciale. Iată ce s-a ales de copiii care au deţinut rolurile importante. 

Daniel Radcliffe, care l-a întruchipat pe Harry Potter în cele 8 filme din serie, este astăzi un adult de 30 de ani cu o avere de 110 milioane de dolari. În afara acestora, a mai jucat în alte 10 pelicule, ultimul fiind thrillerul “Escape from Pretoria” de anul acesta. Însă, dincolo de faima pe mare ecran, s-a făcut de râs din cauza dependenţei de alcool. Umblă adesea murdar şi neîngrijit. Este plin de el şi fără suflet. A rupt inima unei fetiţe care l-a implorat să se pozeze cu ea. 

Rupert Grint (31 de ani), care l-a incarnat prima oară pe roşcovanul Ron Weasley pe când avea 11 ani, este şi el acum un om în toată firea, cu o avere de 50 milioane $. A mai jucat şi în alte 6 filme, în afară de seria “Harry Potter”, dintre care ultimul este un film de televiziune intitulat “The ABC Murders”. Se bucură de succes, este un actor foarte ocupat şi un om serios. 

Emma Watson (29 de ani) a devenit celebră rolului Hermione Granger din “Harry Potter”, datorită căruia are o avere de 80 milioane $. A mai jucat în 9 filme după această serie şi e deja o actriţă consacrată. În dragoste nu a avut noroc, încă e singură şi are probleme cu depresia. Se simte stresată de toate mesajele “care o iau mereu cu asalt din toate părţile”. S-a zvonit că ar fi avut o idilă cu prinţul Harry, însă a ţinut să dezmintă acest lucru. De asemenea, au apărut zvonuri că ar fi avut o relaţie cu Tom Felton, interpretul personajului “Draco Malfoy” - Reacredinţă. Însă ea a spus că sunt numai prieteni. 

Tom Felton, în schimb, care avea 12 ani când s-a turnat “Harry Potter şi piatra filosofală”, nu a avut noroc precum ceilalţi colegi ai lui. A mai jucat în două filme, în afară de seria “Harry Potter”, în care a trecut neobservat. Faima l-a afectat negativ. În prezent, are vârsta de 32 de ani şi a făcut deja praf banii câştigaţi datorită rolului “Draco Malfoy” - Reacredinţă. Seria de filme “Harry Potter” cuprinde 8 filme, care au adus încasări de peste 5 miliarde $. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
image
image
image
image
image
image
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net