Cum arată Chandler din «Friends», la 12 ani de la terminarea filmărilor

Matthew Perry (46 de ani)
Matthew Perry (46 de ani)

Matthew Perry (46 de ani) a devenit cunoscut şi iubit după ce a jucat timp de 10 ani în serialul de comedie “Friends”. La 12 ani de la terminarea filmărilor actorul joacă într-un nou proiect, însă este greu de recunocut pentru că a a îmbătrânit şi nu mai e tânărul glumeţ şi sexy de altădată.

A filmat peste 200 de episoade pentru serialul “Friends” – “Prietenii tăi”, petrecând 10 ani din viaţă pe platourilde de filmare. Însă după acest serial Perry şi-a continuat cariera cu roluri mai mult sau mai puţin principale. Datorită problemelor de sănătate actorul a ajuns de mai multe ori la spital având dependenţă de alcool şi droguri.


    Matthew Perry (46 de ani)
Matthew Perry (46 de ani)

Acum a trecut peste toate acestea şi a primit un nou rol într-un serial de comedie.  Este vorba de “The Odd Couple”, unde îl interpretează pe Oscar Madison şi îl are partener pe Thomas Lenon. Actorul este vizibil îmbătrânit şi abia dacă se mai recunoaşte Perry cel de odinioară.

Are probleme de sănătate?

Matthew Langford Perry s-a născut pe 19 august 1969 în Williamstown, Massachusetts. Părinţii săi au divorţat înainte că el să împlinească un an, iar mama sa s-a căsătorit cu Keith Morrison, jurnalist. În timpul copilăriei, Perry a arătat real interes pentru tenis şi a devenit un jucător apreciat pentru liga juniorilor.

A dezvoltat o dependenţă de alcool, dar pentru a o diminua, a devenit dependent de pastile Vicodin. A început întâi prin a lua medicamente prescrise de medic după un accident de ski în 1997 şi s-a internat la Hazelden. În 2000, a fost spitalizat pentru pancreatită, rezultată din urmă dependenţelor sale. În timpul acelei veri, a slăbit 10 kg, apărând pe ecrane cu mult mai slab în cel de-al 7-lea sezon al serialului „Friends”, într-o scenă continuată de la sfârşitul seriei a 6-a.

În timpul filmărilor pentru „Serving Sara”, Perry a fost internat la dezintoxicare. Ultimele 13 zile de filmare au fost amânate pentru întoarcerea lui. Orarul filmărilor pentru serialul „Friends” a fost modificat pentru că scenele cu Chandler (personajul interpretat de Matthew Perry) să fie filmate la sfârşit. S-a zvonit că din cauza problemelor de sănătate nici nu ar filma reunirea „Prietenilor tăi” care va avea loc în curând.

mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
foto1 la sfinxB jpg
Răzvan Burleanu în Qatar FOTO Twitter
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
image
image
image
image
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png