Cum arat─â Duncan McLeod din serialul ÔÇŁNemuritorulÔÇŁ? Adrian Paul, neschimbat la 62 de ani

16 ianuarie 2022

Incredibil, dar adev─ârat! Actorul britanic cunoscut pentru rolul din serialul ÔÇŁNemuritorulÔÇŁ (1992-1998) pare s─â fi descoperit elixirul tinere╚Ťii pentru c─â este neschimbat. Adrian Paul tr─âie╚Öte ├«n California cu so╚Ťia ╚Öi copiii lui ╚Öi ÔÇŁse ascundeÔÇŁ de COVID-19.

image
Serialul ÔÇŁNemuritorulÔÇŁ a ├«nregistrat un succes mondial dup─â lansarea din 1992 - foto IMDb

Adrian Paul pare s─â fi ├«ncremenit la v├órsta de 32-35 de ani. Ajuns la 62 de ani, actorul britanic ╚Öi-a surprins recent fanii cu o fotografie ├«n care apare exact ca atunci c├ónd ├«l interpreta pe sco╚Ťianul nemuritor Duncan McLeod.

image
Adrian Paul al─âturi de so╚Ťia lui Alexandra Tonelli - foto Instagram

Adrian Paul, însurat și are doi copii

Paul este ├«nsurat din 2009 cu Alexandra Tonelli ╚Öi au doi copii, pe Angelisa, 12 ani ╚Öi pe Royce, de 9 ani. El s-a stabilit ├«n California ╚Öi s-a dedicat ac╚Ťiunilor caritabile prin intermediul organiza╚Ťiei non-guvernamentale Peace Fund pe care a ├«nfiin╚Ťat-o ├«n 1997. Paul a mai fost ├«nsurat cu Meilani Paul ├«ntre 1990 ╚Öi 1997. El le-a ├«mp─ârt─â╚Öit fanilor c─â ├«n ciuda ÔÇŁgenelor de nemuritorÔÇŁ ├«n timpul pandemiei de COVID-19 a purtat masc─â pentru c─â ÔÇŁnu te joci cu virusul uciga╚ÖÔÇŁ ╚Öi un tat─â responsabil pune ├«ntotdeauna pe primul loc siguran╚Ťa familiei lui ├«naintea orgoliilor ╚Öi principiilor.

image
Are doi copii, Angelisa și Royce și locuiește în California - foto Instagram

Cine a fost Duncan McLeod?

Conform scenariului din serial, Duncan McLeod s-a n─âscut ├«n 1592 ╚Öi ╚Öi-a dob├óndit nemurirea ├«n 1622 (n.r. exact v├órsta pe care o avea actorul atunci c├ónd ap─ârea pe micile ecrane). Averea lui Adrian Paul este de doar 500.000 de dolari conform site-ului celebritynetworth.com. Actorul britanic s-a implicat ├«n campania de sus╚Ťinere a vaccin─ârii ├«mpotriva COVID-19 a autorit─â╚Ťilor ╚Öi a postat pe contul lui de Instagram mai multe mesaje ├«n care ├«╚Öi ruga fanii s─â fac─â tot posibilul s─â stopeze efecetele dezastruoase ale pandemiei.

image
Este speriat de COVID-19 și se implică în campaniile sociale - foto Instagram

Nu a mai ajuns de trei ani în orașul natal, Londra

├Än 2021, Adrian Paul a jucat ├«n produc╚Ťie ÔÇŁ12 to Midnight Father TemplainÔÇŁ ├«ns─â a recunoscut c─â dup─â ce a ÔÇŁdezbr─âcat haina nemuritorului Duncan McLeod e greu s─â mai intri ├«n pielea altui personajÔÇŁ. El ╚Öi-a dedicat ultimii zece ani din via╚Ť─â familiei ╚Öi a recunoscut c─â nu a mai c─âl─âtorit ├«n ora╚Öul s─âu natal, Londra, de mai bine de trei ani pentru a fi sigur c─â nu ├«╚Öi expune familia unei posibile infect─âri cu virusul uciga╚Ö. Singurele ÔÇŁie╚Öiri din cas─âÔÇŁ ale lui Paul au fost la evenimentele caritabile organizate de funda╚Ťia lui ├«n cadrul c─ârora a str├óns bani pentru persoanele s─ârace.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
IMG 1520 JPG
cub maria constantin animat gif
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
delia
Cristina ┼×i┼čcanu png
nicole cherry jpg
download (9) png
foto mare Doja Cat foto epa efe 57681551 copy jpg
cub carmen de la s─âlciua animat gif