Cum arată Leticia Calderon la 55 de ani. Cât de mult a îmbătrânit Esmeralda

Leticia Calderon a reușit, de-a lungul anilor, să atragă privirile multor bărbați și femei. Cea care a interpretat-o pe Esmeralda, personajul preferat al românilor la finalul anilor 1990, nu și-a pierdut sclipirea și nici frumusețea. Iată cum arată actrița mexicană la 55 de ani.

Cum arată Leticia Calderon la 55 de ani / foto: Arhiva Click!
Cum arată Leticia Calderon la 55 de ani / foto: Arhiva Click!

O mai știi pe Leticia Calderon, din telenovela „Esmeralda”? În anii 1990, făcea furori în rândul românilor care urmăreau cu sufletul la gură povestea de dragoste plină de intrigi și drame dintre ea și Fernando Colunga (Jose Armando în serial).

Deși nu mai arată ca tânăra Esmeralda, actrița de origine mexicană care a ajuns la vârsta de 55 de ani pare să sfideze „legile” naturale, căci frumusețea sa rămâne una incontestabilă. Și-a menținut trăsăturile, nu și-a pierdut sclipirea și nici frumusețea, iar maturitatea i-a dat o notă și mai interesantă. În prezent, Leticia Claderon este la fel de frumoasă ca în tinerețe! 

La vârsta de 29 de ani a devenit una dintre cele mai iubite actrițe mexicane din lume. Acum are 55 de ani, dar este în continuare iubită de mii de fani.

Leticia Calderon este la 55 de ani la fel de frumoasă ca în tinerețe

Născută pe 15 iulie 1968, în Mexic, Leticia Calderon a devenit cunoscută în special pentru interpretarea memorabilă a personajului principal în telenovela „Esmeralda”, care a captivat telespectatorii la sfârșitul anilor ’90, iar frumusețea și talentul artistic au făcut-o una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele din întreaga lume.

Dacă în producțiile în care a apărut a cunoscut fericirea după fiecare etapă grea, în viaţa reală, Leticia s-a izbit mai mult de dezamăgiri. Actrița s-a căsătorit inițial cu Marco Lopez, care, de asemenea, era actor, dar, din nefericire, căsnicia lor a durat doar doi ani, în 1999 cei doi parteneri au decis să pornească pe căi separate.

Ulterior, s-a căsătorit cu un avocat, însă nici căsnicia cu Juan Collado nu s-a încheiat bine, dar a durat mai mult decât prima cu 6 ani, divorțând în 2010, după ce bărbatul s-a îndăgostit de o altă femeie în timpul mariajului cu actrița. Înainte de separare, cei doi au devenit părinții unui băiețel pe nume Luciano. Băiatul s-a născut în anul 2004, iar ulterior părinții lui au aflat că suferă de Sindromul Down.

Trăirile ei nu au mai fost niciodată la fel, chiar dacă, la trei luni după acest episod, Leticia a rămas din nou însărcinată şi a născut un copil perfect sănătos, Carlos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net