Cum arată nemachiată Gwyneth Paltrow. Actrița a ieșit la un suc împreună cu soţul

Ultima actualizare:

    Gwyneth Paltrow nici când se machiază nu exagerează cu produselefoto: GettyImages
Gwyneth Paltrow nici când se machiază nu exagerează cu produselefoto: GettyImages

Nu seamănă cu apariţiile ei strălucitoare de pe covorul roşu! Gwyneth Paltrow arată ca o femeie oarecare când este nemachiată. Ea renunţă la farduri când iese la plimbare.

Actriţa Gwyneth Paltrow (48 de ani) a fost surprinsă recent de paparazzi în timp ce bea un suc împreună cu soţul său, producătorul Brad Falchuk (50 de ani), la un local din Montecito, California, SUA. Nu era machiată şi era de nerecunoscut. Vedeta cu o avere de 150 de milioane de dolari nu avea nimic de divă fără farduri şi îmbrăcată sport. A mai avut ghinionul să fie stropită de o maşină cu apă dintr-o baltă murdară înainte de a ajunge la localul preferat.


     Gwyneth şi soţul, Brad, la localul lor preferat din Montecitofoto: Profimedia
Gwyneth şi soţul, Brad, la localul lor preferat din Montecitofoto: Profimedia

Are doi copii cu muzicianul Chris Martin

Gwyneth şi Brad sunt căsătoriţi din 2018, când la cununia lor au fost îmbrăcaţi tot în ţinute sport. Actriţa a mai fost căsătorită cu muzicianul Chris Martin (44 de ani), liderul trupei Coldplay. Ei s-au despărţit în 2014, după 11 ani de căsnicie. În prezent, ea are încă numai cuvinte bune despre fostul soţ: ”Este ca fratele meu. Face parte din familia mea. Îl iubesc”. Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au împreună doi copii, o fiică, Apple, de 17 ani, şi un fiu, Moses, în vârstă de 15 ani. Actriţa a spus că amândoi copiii ei nu sunt interesaţi de cariera sa în cinema şi că fata nu a văzut nici măcar un film al mamei sale. La începutul anului, Gwyneth a recunoscut că nu a vrut niciodată să divorţeze de Martin. Din această cauză a durat doi ani până ce s-a finalizat divorţul. În prezent, Chris Martin s-a mutat împreună cu mult mai tânăra actriţă Dakota Johnson (31 de ani). Ei şi-au început relaţia în 2017.

Citește și:

Ce măști bizare poartă vedetele de la Hollywood! Brad Pitt și Angelina Jolie, în topul ciudățeniilor

Britney Spears a cerut judecătorului să pună capăt tutelei abuzive a tatălui ei: "Îmi vreau viața înapoi"!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net