Cum era să ajungă Justin Timberlake la închisoare pentru un selfie

simeon stalpnicul png
Justin Timberlake a încălcat o lege recent adoptată în statul său natal, Tennessee

Justin Timberlake (35 de ani) poate răsufla uşurat! El nu va fi investigat de autoriţăţi pentru selfie-ul din secţia de vot. Cântăreţul american a publicat pe contul personal de Instagram un selfie realizat în timp ce se afla în cabina de vot, fapt ce încalcă legea electorală.

“Hey! Tu! Da, TU! Tocmai am zburat din LA spre Memphis pentru a vota!!! Fără scuze, oamenii mei buni”, a scris Timberlake pe Instagram.

“Ai putea vota mai devreme şi în oraşul tău. Dacă nu, în 8 noiembrie! Alege să ai o voce! Dacă nu ai, nu te putem AUZI. Ieşi afară şi VOTEAZĂ!” a mai scris cântăreţul lângă poza ataşată.

simeon stalpnicul png
. Cântăreţul american a publicat pe contul personal de Instagram un selfie realizat în timp ce se afla în cabina de vot, fapt ce încalcă legea electorală

El şi-a dorit astfel să-şi încurajeze urmăritorii de pe Instagram să meargă la vot. Acolo, solistul are nu mai puţin de 37 de milioane de fani.

Totuşi, artistul a încălcat o lege recent adoptată în statul său natal, Tennessee. Site-ul TMZ a scris marți că artistul riscă să aibă probleme cu legea ca urmare a unei noi legi la nivel de stat, care interzice alegătorilor să facă fotografii din interiorul secțiilor de votare, penalitățile putând ajunge la până la 30 de zile de închisoare. Potrivit aceluiaşi site, se pare că artistul a scăpat basma curată şi nu va fi investigat.

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
IMG 0810 jpg
gianina corondan tb1000 jpg
BeFunky collage (34) jpg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp