Cum şi-a cucerit soţia cel mai râvnit burlac de la Hollywood! George Clooney îşi dezvăluie secretele

image
George şi Amal s-au cunoscut în 2013 şi s-au căsătorit în 2014

Până în 2014, când s-a căsătorit la Veneţia, Italia, George Cloney (56 de ani) a fost cel mai râvnit burlac de la Hollywood. Recent, actorul cu „părul de argint” a dezvăluit cum şi-a cucerit soţia şi cum „a intervenit destinul în relaţia lor”.

„Nici măcare nu am ieşit din casă pentru a-mi găsi jumătatea. A venit ea la mine, iar părinţii mei au plăcut-o din prima fără să stea prea mult pe gânduri”, a povestit George Clooney în timpul emisiunii de pe Netflix „My Guest Needs No Introduction”, cu David Letterman. George Clooney a povestit că un prieten i-a prezis că „în seara aceea o va cunoaşte pe viitoarea lui soţie” şi aşa a a fost. Părinţii starului au dat o petrecere în 2013, la ei acasă şi George a invitat „un prieten care l-a anunţat că va veni însoţit de o frumoasă libaneză”, mai târziu avea să descopere că era vorba de Amal Alamuddin (39 de ani). „Pe bune, nu a trebuit să plec de acasă pentru a mă întâlni cu jumătatea mea. Un prieten a sunat şi m-a întrebat: pot să trec pe la tine? Vezi că nu sunt singur, vin cu o frumoasă din Liban, viitoarea ta soţie. I-am spui că îl aştept şi că nu pot ieşi în oraş pentru că părinţii mei organizaseră o mică petrecere în familie şi eu aşteptam oricum un semn de la agentul meu”, a povestit Clooney.

image
George Clooney a fost până în 2014, cel mai râvnit burlac din lume

„Am discutat toată seara şi la final am făcut schimb de adrese de email. Amal făcutse multe poze cu părinţii mei la noi acasă şi a spus că vrea să le retuşeze înainte de a mi le trimite”, a continuat Clooney. „Am început să ne scriem pe email fel de fel de trăznăi. Am fost prea timid să o invit la cină aşa că am acceptat statutul de cei mai buni prieteni. Asta până la un moment dat, când am ieşit cu prietenii într-un club, iar Amal m-a întrebat de ce mi-a luat atâta timp să o invit”, a povestit Clooney. Un an mai târziu, toată planeta îi sorbea din priviri la Primăria din Veneţia, unindu-şi destinele. În iunie 2017, la Spitalul Kensington Wing of London’s Chelsea and Westminster, Amal i-a adus pe lume pe gemenii Ella şi Alexander.

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Adelina Pestriţu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
explozii în Crimeea pe aerodromul de lângă Simferopol FOTO captura video
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg