Cupluri de vedete de la Hollywood cu diferențe mari de vârstă. Amal l-a transformat pe Clooney în familist convins

Diferenţa mare de vârstă într-un cuplu poate fi un subiect tabu pentru unii, dar există şi persoane care nu se tem de ea şi care au relaţii reuşite şi de durată în ciuda anilor care îi despart. Iată câteva cupluri de vedete cu diferenţă mare de vârstă, dar care nu ţin cont de gura lumii.

George şi Amal Clooney au o diferenţă de 24 de ani foto: Shutterstock
George şi Amal Clooney au o diferenţă de 24 de ani foto: Shutterstock

Diferenţele mari de vârstă pot fi, uneori, o problemă în relaţie. Mentalităţile şi dorinţele diferite pot distruge un cuplu şi pot duce la despărţire. Însă, pentru unele persoane, vârstă nu înseamnă prea mult. Cuplurile de mai jos sunt exemplul perfect.

Cupluri de vedete cu diferență mare de vârstă: Amal și George Clooney

O dată cosiderat burlacul supreme de la Hollywood, George Clooney este, azi, un familist convins, iar motiv este Amal Alamuddin, avocata cu 26 de ani mai tânără, care i-a devenit soţie.

George (60 de ani) şi Amal (44 de ani) s-au cunoscut în 2013, în Como, Italy, la o petrecere organizată de un amic comun. Au ieşit împreună apoi în Londra, oraşul natal al lui Amal.

“Mi s-a părut foarte frumoasă, amuzată şi, desigur, deşteaptă. Ne-am scris mult, am vorbit despre ce se întâmpla în viaţa fiecăruia şi după o vreme a devenit evident că nu suntem doar prieteni”, a povestit George, în 2017.

În septembrie 2014, au avut prima apariţie publică în calitate de logodnici, iar câteva săptămâni după, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii superbe în Veneţia, Italia.

“Nu am vorbit niciodată despre căsnicie când eram împreună, am întrebat-o din senin dacă vrea să se mărite cu mine. A durat până să spună da, am stat în genunchi vreo 20 de minute. I-am spus că o să mi se disloce şoldul. Am povestit asta părinţilor ei şi m-au întrebat dacă sunt bolnav”, a spus, în glumă, George, în 2020.

Cuplu nu a intenţionat nici să aibă copii, iniţial. Decizia a fost luată de abia la un an de la nuntă. Amal a rămas gravidă, iar în iunie 2017, gemenii Alexander  şi Ella au venit pe lume. Copiii celor doi sunt ţinuţi departe de ochii presei, iar George chiar a rugat paparazzii să nu îi urmărească, pentru a-i proteja pe micuţi.

Deşi deloc dornică să ofere detalii despre relaţia ei cu actorul american, Amal, o avocată extrem de cunoscută specializată în drepturile omului, a făcut câteva mărturisiri recent.

“Căsnicia e ceva minunat. Am în soţul meu un partener incredibil, care mă inspiră şi sprijină. Avem o casă plină de râsete şi iubire. E o bucurie mai mare decât mi-aş fi imaginat. Mă simt extrem de norocoasă să am atât de multă iubire în viaţa mea şi să fiu mamă”, a spus Amal.

Heidi Klum și Tom Kaulitz, diferență de 17 ani

Heidi Klum (48 de ani) nu ţine niciodată cont de părerile lumii, aşa că nu ar avea cum să îi pese că unii nu văd cu ochi buni relaţia cu Tom Kaulitz, care este cu 17 ani mai mic.

Modelul german şi chitaristul trupei Tokyo Hotel au confirmat relaţia în primăvara lui 2018, cu o apariţie la o petrecere de la Hollywood. Au fost apoi împreună peste tot, la evenimente cu covor roşu şi în vacanţe în Cabo, Mexic.

Vorbind despre iubitul său, Heidi nu s-a abţinut din a face declaraţii la superlativ.

“E minunat. E cel mai bun, cel mai dulce, cel mai grijuliu, cea mai iubitor om. Mă simt atât de norocoasă. Nu cred că am mai fost mai fericită vreodată în viaţă. Poate pentru că e şi el german şi ne înţelegem în alt fel”, a declarat Heidi, la începutul relaţiei.

La opt luni de la prima ieşire, Heidi a anunţat că ea şi Tom s-au logodit. Solistul a cerut chiar binecuvântarea copiilor lui Heidi: fiiceie Leni (17 ani) şi Lou (11 ani) şi fii Henry (15 ani) şi Johan (14 ani)

Heidi şi Tom au avut două nunţi. Prima a fost organizată în februarie 2019, iar a doua, în Capri, în august 2019.

Heidi şi Tom, la nunta din august
Heidi şi Tom, la nunta din august

Întrebată cum se simt cu un bărbat cu 17 ani mai mic, modelul a fost extrem de sincer.

“E singurul moment când mi se aduce aminte de vârstă. În rest,  nu mă gândesc prea des la asta. Trebuie să îţi trăieşti viaţa fără să te gândeşti la ce spun alţii, altfel vei face riduri”, a declarat Heidi Klum.

Harrison Ford și Calista Flockhart, diferență de 22 de ani

Harrison Ford şi Calista Flockhart sunt un cuplu discret. În cei 20 de ani de relaţie, actorul de 79 de ani şi actriţa de 56 de ani au fost văzuţi rar împreună şi doar la evenimente oficiale. Asta nu înseamnă că nu au o căsnicie reuşită. Din contră. Iar cei 22 de ai diferenţă nu par să îi afecteze deloc.

“Harrison şi eu râdem mereu, umorul e totul pentru mine. Diferenţa de vârstă nu e o problemă”, a declarat Calista, în 2017, când a fost întrebată cum face pentru a menţine flacăra vie în relaţie.

Harrison şi Calista s-au cunoscut la Globurile de Aur în 2002. Actriţa l-a rugat pe colegul ei din serialul “Ally McBeal”, James Marsden, să vină cu ea la prima întâlnire, în caz că lucrurile nu merg bine. Marsden îşi aminteşte că au fost un mic grup, la cină, iar apoi au mers la apartamentul lui Ford.

“El era super haios cu ea, iar pe noi nici nu ne băga în seamă. La un moment dat, s-a uitat la mine cu subînţeles, spunându-mi din priviri să mă car”, a povestit Marsden.

După opt ani de relaţie, Harrison şi Calista s-au căsătorit, în iulie 2010.

“Aveam 60 de ani şi m-am îndrăgostit de Calista. Ce m-a uimit cel mai mult a fost că am fost capabil să am o relaţie de lungă durată, serioasă”, a declarat Harrison, în 2009.

Împreună, cei doi actori au un băiat, Liam, adoptat de Calista în 2001, înainte de a începe relaţia cu Harrison.

“E un tată minunat. E haios, cald şi iubitor”, a spus Calista, despre soţul ei, care mai are patru copii, din alte două mariaje.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, diferență de 25 de ani

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas sunt un exemplu de căsnicie la Hollywood. Cu doi copii şi peste 21 de ani de căsnicie, nici nu ai spune că e important pentru ei că îi despart 25 de ani.

Catherine, care are acum 52 de ani, l-a cunoscut pe Michael, acum în vârstă de 77 de ani, acum 24 de ani. Cei doi se aflau la acelaşi festival de film, la Deauville, în septembrie 1998, când prietenii comuni Antonio Banderas şi Melanie Griffith le-au făcut cunoştinţă.

“M-am uitat la ea şi i-am spus “Catherine, vei fi mama copiilor mei””, a povestit Michael Douglas, în 2019. Aşa a şi fost. Relaţia a început ca o prietenie, dar lucrurile au evoluat în altă direcţie.

“La nouă luni după ce ne-am cunoscut,  vorbeam ore întregi la telefon, ieşiri la cină minunate şi ne întrebam de ce nu suntem împreună. Nu îşi dorea să fiu o fostă, şi eu nu îmi doream ca el să fie pe lista mea de foşti”, a povestit Catherine.  

Diferenţa de vârstă nu a fost niciodată o problemă nici pentru cuplu, dar nici pentru părinţii actriţei: “Micheal şi părinţii mei au aceeaşi vârstă, dar ai mei nu s-au mirat nicio clipă”.

În seara de Ajun a Anului Nou, în 1999, Michael a cerut-o în căsătorie pe Catherine, cu un diamant de 10 carate, care ar fi valorat, la vremea respectivă, un milion de dolari. La acel moment, actriţa era şi gravidă cu primul copil al cuplului.

În august 2000, se năstea Dylan Michael, primul copil al lui Catherine şi al doilea al lui Michael.

“E un tată minunat. A fost un tată minunat pentru Cameron, iar acum e unul minunat pentru Dylan”, a povestit Catherine.

 Nunta, care a avut loc în noiembrie 2000, la New York, a costat peste 2.6 milioane de dolari, iar printre cei 350 de invitaţi s-au numărat Michael Caine, Sean Connery, Sharon Stone şi Jack Nicholson. În 2003, Catherine a născut al doilea copil, pe Carys.

Catherine Zeta-Jones  şi copii ei, Dylan Michael şi Carys
Catherine Zeta-Jones şi copii ei, Dylan Michael şi Carys

Un moment de încercare pentru Catherine şi Michael a fost momentul în care actorul a fost diagnosticat cu cancer la gât, în stadiul patru, în august 2010. Deşi în această fază, boala e terminală, Michael a făcut opt săptămâni de chimioterapie intense şi a anuns extrem de slăbit. A reuşit să scape de cancer, în ianuarie 2011. Însă au avut iar probleme.

În aprilie 2011, Catherine a fost diagnosticată cu tulburare bipolară şi internată. A mai trecut printr-o rundă de tratament în aprilie 2013. La câteva luni după, a fost anunţat că ea şi Michael s-au despărţit.

Din fericire, cei doi au revenit la sentimente mai bune şi au decis să se împace în 2014.

“Eu şi Michael avem o relaţie foarte deschisă. Când ai copii, care nu au vrut să fie născuţi în lumea asta şi să le fie fiecare mişcare urmărită, trebuie să fii deschis, sincer şi să spui orice celui de lângă tine”, a declarat Catherine.

Michael şi Catherine se iubesc la fel de mult ca în prima zi
Michael şi Catherine se iubesc la fel de mult ca în prima zi

În noiembrie 2021, Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas au sărbătorit 21 de ani de la nuntă.

“Ne distrăm mereu împreună. Nu e un secret că soţul meu e cu 25 de ani mai mare… e vorba de respect şi iubire constant. Nu ne-am pierdut niciodată simţul umorului. Ne petrecm mult timp împreună”, a mai povestit Catherine.

Al Pacino, alături de o tânără de 28 de ani

Al Pacino are 81 de ani, dar asta nu îl împiedică să iasă cu femei mult mai tinere. Cea mai recentă iubită a actorului este o tânără de 28 de ani, cu 53 de ani mai mică decât Pacino.

Pe numele ei Noor Alfallah, iubita lui Pacino nu e deloc străină de lumea showbiz-ului: ea a avut o relaţie şi cu Mick Jagger, când rockerul avea 73 de ani şi Noor 23.

Al Pacino şi Noor, alături de alţi prieteni
Al Pacino şi Noor, alături de alţi prieteni

Idila lor a fost confirmată în aprilie 2022, după ce au fost văzuşi împreună la cină şi, conform apropiaţilor, Pacino şi Noor s-au apropiat în timpul pandemiei.

“E cu Al de ceva vreme, se înţeleg foarte bine. Diferenţa de vârstă nu e o problemă, chiar dacă el ar putea să îi fie tată. Ea provine dintr-o familie cu bani, se plimbă în lumea avionelor de lux private”, a declarat o sursă.

Relaţia e prima oficială a lui Al Pacino, după ce s-a despărţit în 2020 de actriţa israeliană Meital Dohan, care a avut o problemă cu diferenţa de vârstă.

În vârstă de 42 de ani, Meital a povestit că a pus punct relaţiei de doi ani pentru că diferenţa de 40 era prea greu de suportat.

“E greu să fii cu un bărbat atât de în vârstă, chiar dacă e Al Pacino. M-am certat cu el şi ne-am despărţit, dar îl apreciez enorm şi sunt bucuroasă că am fost acolo pentru el când a avut nevoie de mine”, a spus Meital, care a adăugat că speră să rămână prietenă cu actorul, dar şi că Pacino nu i-a cumpărat nimic, decât flori şi că e foarte zgârcit.

Patrick Stewart și Sunny Ozell, diferență de 38 de ani

Patrick Stewart este un alt actor implicat într-o relaţie cu diferenţă mare de vârstă, de 38 de ani. El este însurat, din 2013, cu muziciana Sunny Ozell, în vârstă de 43 de ani.

Actorul de 81 de ani şi soţia lui s-au cunoscut când Patrick juca în producţia “Macbeth”, la Academia de Muzică Brooklyn, în 2008. Sunny era chelnăriţă pe atunci.

Nunta a avut loc în Nevada, statul din care este originară Sunny şi a fost oficiată de bunul prieten al lui Patrick, Ian McKellen. Cuplu îşi aminteşte, cu umor, că McKellen nu era însă acrediat în Nevada, aşa că au fost obligaţi să facă o scrută ceremonie în Los Angeles, înainte de marele eveniment.

“Nu am cunoscut pe nimeni ca ea. E atât de deşteaptă şi informată. Reuşitele ei intelectuale sunt extraoridnare”, a declarat Patrick, într-un interviu din martie 2022, semn clar că cei 38 de ani care îi despart nu le pun nicio problemă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net