Dakota Johnson s-a logodit cu Chris Martin?

Ultima actualizare:

    Muzicianul și actrița au o relație de trei aniFoto: Profimedia
Muzicianul și actrița au o relație de trei aniFoto: Profimedia

Dakota Johnson a lăsat să se înțeleagă că s-a logodit cu Chris Martin. Ea a fost văzută purtând un inel care pare de logodnă.

Actrița Dakota Johnson (31 de ani) a lăsat să se înțeleagă că s-a logodit cu Chris Martin(43 de ani). După trei ani de relație, se pare că muzicianul Chris Martin i-a făcut propunerea de căsătoriei mult mai mai tinerei sale iubite, Dakota. Cofondatorul trupei de rock Coldplay i-ar fi oferit deja actriței un inel de logodnă cu un smarald masiv. Ea a fost văzută recent purtând cu mândrie acest inel de aur pe deget. Smaraldul este dedicat persoanelor născute în mai, nu în octombrie cum este născută Dakota, au remarcat cârcotașii.

Dakota Johnson, apariţie seducătoare pe covorul roşu la Los Angeles

Cu sânii ăștia l-a cucerit Dakota Johnson pe cântărețul Chris Martin!

El a mai fost căsătorit

Martin și Dakota au avut mereu grijă să mențină discretă relația lor. Ea este fiica celebrei actrițe Melanie Griffith (63 de ani), rezultată din căsătoria cu Don Johnson (71 de ani). Chris Martin a fost căsătorit cu Gwyneth Paltrow (48 de ani), împreună cu care are doi copii, Apple, de 16 ani, și Moses, în vârstă de 14 ani. Chris Martin are o avere de 130 de milioane de dolari. Dakota, care a jucat în filmul ”Cincizeci de umbre ale lui Grey”, are în conturi 14 milioane de dolari. Dakota Johnson a apărut cu un inel ce pare de logodnă, lansând speculații că iubitul său, Chris Martin, ar fi cerut-o în căsătorie.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net