Dakota Johnson și Chris Martin își caută casă

image
Dakota și Martin, în timp ce căutau casăFoto: Profimedia

Dakota Johnson și Chris Martin își caută casă în Malibu. Cei doi sunt împreună de patru ani.

Actrița Dakota Johnson (32 de ani) și muzicianul Chris Martin (44 de ani) își caută casă în Malibu, California, SUA. Cei doi sunt împreună din octombrie 2017. Martin a fost însurat, între 2003-2016, cu Gwyneth Paltrow (49 de ani), împreună cu care are doi copii, Apple, de 16 ani, și Moses, de 14 ani. Dakota Johnson și Chris Martin au fost văzuți căutându-și casă în Malibu împreună cu un agent imobiliar, în ziua de 30 octombrie. Curios este că amândoi nu purtau încălțări.

E oficial: Chris Martin s-a cuplat cu Dakota Johnson

Dakota Johnson face terapie de la 3 ani din cauza părinţilor ei, mari consumatori de droguri şi alcool. „Aveam mare nevoie de ajutor!”

El i-a dedicat un cântec

Dakota Johnson și Chris Martin au fost văzuți în căutarea unei case la numai câteva săptămâni după ce liderul trupei Coldplay i-a dedicat un cântec iubitei sale în timpul unui concert de la Londra. Când a cântat piesa ”My Universe”, Chris Martin a spus despre Dakora că e univresul său. Ea a lăcrimat și și-a pus mâinile pe față. Dakota Johnson nu este încă logodită cu muzicianul, dar sunt foarte apropiați. El a prezentat-o deja celor doi copii pe care îi are cu Gwyneth Paltrow. Dakota Johnson și Chris Martin își caută casă în Malibu.

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg