Dave Grohl e nebun! Solistul Foo Fighters a avut un accident grav pe scenă, dar nu a oprit concertul

Dave Grohl și-a pus piciorul în ghips în timpul concertului
Dave Grohl și-a pus piciorul în ghips în timpul concertului

Dave Grohl a susținut vineri (12 iunie) un concert în Suedia, unde a făcut un gest care i-a uimit pe fani. Cântărețul s-a accidentat grav, dar în ciuda acestui lucru, nu a anulat concertul, ci a cântat în continuare în timp ce era îngrijit de paramedici.

În timpul unei căzături pe scenă la concert, Dave Grohl și-a fracturat piciorul. Acesta le-a spus fanilor că se va duce la spital și se va întoarce pentru a continua concertul, lucru pe care l-a și făcut, informează independent.co.uk.


    Dave Grohl și-a pus piciorul în ghips în timpul concertuluifoto: Twitter
Dave Grohl și-a pus piciorul în ghips în timpul concertuluifoto: Twitter

Cred că tocmai mi-am rupt piciorul. Cred că într-adevăr mi-am rupt piciorul. Mă voi duce la spital, îmi voi repara piciorul, iar apoi mă voi întoarce. Aveți cuvântul meu că «Foo Fighters» (trupa din care face parte, n.r.) – ne vom întoarce și vom finaliza spectacolul”, a spus Dave Grohl, întins pe scenă de durere.

Toboșarul trupei, Taylor Hawkins, a preluat rolul lui Dave și a ținut publicul în priză până la întoarcelerea lui Grohl. Acesta a venit însoțit de medici și a cântat în timp ce aceștia îi îngrijeau piciorul fracturat.

Radiografia solistului Foo Fighters
Radiografia solistului Foo Fighters

Acesta nu este primul astfel de gest făcut de solist, întrucât, în luna martie a acestui an a întrerupt concertul pentru a împlini dorința unui fan, un copil orb. Puștiul avea o pancardă pe care scria „bețe de toboșar pentru un copil orb”, pe care Dave a observat-o și i-a oferit copilului ceea ce își dorea.

Solistul pare că are o sensibilitate pentru copiii care vin la concertele lui, întrucât în timpul unui alt concert a salvat un alt puști, aflat în pericol de a fi strivit de mulțimea care dansa. Altă dată, în 2011, Dave a oprit un concert din cauza unor fani care s-au luat la bătaie, pe care i-a dat afară de la spectacol, iar atunci când nu se ocupă de buna disciplină a fanilor lui, acesta își imparte berea cu ei în timpul concertului.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg