David Hasselhoff s-a căsătorit la 66 de ani! Cum s-a cunoscut cu Hailey Roberts

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Actorul David Hasselhoff s-a căsătorit, în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc în Italia, cu modelul Hayley Roberts, potrivit The Hollywood Reporter.

Pentru actorul în vârstă de 66 de ani acesta este al treilea mariaj. El are două fiice împreună cu Pamela Bach. Hasselhoff şi Roberts, în vârstă de 38 de ani, s-au cunoscut în urmă cu şapte ani, când actorul era jurat al emisiunii „Britain's Got Talent”. 

El filma audiţii la un hotel, iar Roberts a venit pentru a-i cere un autograf. Hasselhoff i-a spus că va face asta doar dacă ea îi dă numărul de telefon.

Cuplul şi-a anunţat logodna în 2016. Într-un interviu acordat revistei “Hello” la acea vreme, Hayley a spus că nu este speriată din cauza diferenţei de vârstă. Starul, în schimb, spune că a amânat mult să o ceară de soţie, fiindcă este prea bătrân. El a cerut-o de nevastă în timpul unui picnic romantic.

Iubire nebunească

David Hasselhoff s-a abţinut cu greu să nu sară pe iubita  lui de 31 de ani, Hayley Roberts, chiar pe masa unui restaurant din Los Angeles, în urmă cu 4 ani. Şi totul a pornit de la ea… Hasselhoff nu se grăbea să se însoare cu tinerica, la acea vreme. Fotografii au surprins-o pe Hayley împreună cu starul într-un restaurant din Los Angeles, unde ar fi vrut să i se ofere în văzul tuturor. Ea s-a tolănit pe o masă şi a mimat sexul, întărâtându-l pe Hasselhoff, să se urce pe ea.

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg