De-a dreptul ireal! Cum arată acum rochia de mireasă a Prințesei Diana. Video

Prințesa Diana, una dintre cele mai cunoscute fețe ale istoriei a fost și va rămâne mereu prezentă în inimile oamenilor. Datorită felulul ei sincer și grațios de a fi, Prințesa Inimilor a fost un adevărat exemplu pentru milioanele de oameni care au iubit-o. Gustul ei rafinat s-a regăsit în rochia de mireasă pe care a purtat-o în ziua căsătoriei cu regele Charles. 

Diana și Charles, la nunta de acum 42 de ani (FOTO: Guliver/ Gettyimages)
Diana și Charles, la nunta de acum 42 de ani (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

În ziua de 29 iulie 1981, Lady Diana Spencer și regele Charles își uneau destinele în ochii milioanelor de oameni care urmăreau emoționați ceremonia religioasă de la Catedrala St. Paul's, din Londra. Nunta lor a rămas în istorie, dar și rochia de mireasă pe care Lady Di a purtat-o. Totuși, te-ai întrebat vreodată cum arată acum piesa celebră, la aproape 42 de ani de la fastuoasa nuntă? 

Cât de bine s-a păstrat rochia Prințesei Diana acum, în prezent 

Pe social media a devenit viral clipul video care ilustrează rochia de mireasă pe care Prințesa Diana a purtat-o în ziua nunții cu regele Charles. AICI puteți vedea rochia, așa cum arată acum, după patru decenii. De altfel, ea a fost și expusă în cadrul unei expoziții, la finalul anului trecut. 

Spre surprinderea multora, rochia Prințesei Diana arată impecabil, fiecare țesătură fiind neatinsă, datorită condițiilor favorabile în care este păstrată. 

Asa arată rochia de mireasă a lui Lady Diana acum (FOTO: Guliver/ Gettyimages)
Asa arată rochia de mireasă a lui Lady Diana acum (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

Curiozități despre rochia de mireasă a Prințesei Diana 

Rochia pe care Prințesa a purtat-o în ziua nunții sale a necesitat luni întregi pentru a fi realizată. Cea care s-a ocupat de creația spectaculoasă a rochiei a fost cunoscuta creatoare de modă Elizabeth Emanuel, a cărei semnătură a apărut pe ținute purtate de Madonna sau Rita Ora. 

Totuși, rochia pe care a creat-o pentru nunta regală i-a rămas în suflet și în amintire. Designul rochiei ivoire, croită cu umeri largi și trena care avea o lungime de opt metri, acoperită fiind cu paiete și perle a fost ținut secret până în ziua nunții. 

„A fost un instantaneu al timpului, al anilor '80. Excesul, volanele, dantela, basmul. E un fel de rezumat perfect al acelui moment”, povestea cunoscuta creatoare de modă, potrivit informațiilor apărute de-a lungul timpului în presă. 

Sărutul mirilor a făcut înconjurul lumii (FOTO: Guliver/ Gettyimages)
Sărutul mirilor a făcut înconjurul lumii (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

Lady Di, vie în amintirea oamenilor 

Moartea Prințesei Diana a îndoliat inimile zecilor de milioane de oameni care au iubit-o. În fața oamenilor, Diana și-a deschis sufletul și a militat pentru iubire și pace.

„E încă în amintirile tuturor. Era acel gen de femeie cu o prezență puternică, o persoană atât de bună, amabilă și frumoasă”, mai spunea creatoarea de modă. 

Creatoarea de modă Elizabeth Emanuel este de părere că nunta televizată în țările din întreaga lume a fost doar începutul admirației oamenilor pentru Prințesă. 

„Cred că oamenii simțeau că face parte din familie, că îi pasă. Se simțeau aproape de ea pentru că știau fiecare detaliu din viața ei. A fost în toată presa tot timpul. Așa că atunci când viața ei a fost smulsă, a fost acest gol mare”, a mai spus aceasta. .

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net