De ce a murit Elvis? Adevăratul motiv are de-a face cu faptul că bunicii lui erau veri primari

9 august 2021
image
Lui Elvis îi fuseseră prescrise medicamente care să ţină în frâu bolile congenitaleclickpentrufemei.ro

Cântăreţul a fost găsit mort pe proprietatea lui Graceland, la vârsta de 42 de ani, iar cauza morţii acestuia a fost admisă ca fiind infarctul pe care l-a suferit din cauza dependeţei lui de medicamente. Însă biograful Sally Hoedel e de părere că nu dependenţa i-a grăbit sfârşitul, ci alt factor complet surprinzător.

Un biograf e de părere că sănătatea precară a Regelui Rock'n'Roll nu s-a datorat dependenţei sale de pastile, ci unei multitudini de boli congenitale, unele dintre ele apărute chiar de la naştere. Cum de a fost posibilă apariţia mai multor boli congenitale?

Sally Hoedel a scris Elvis: Destined to Die Young, în care a ţinut să precizeze că Elvis Presley nu era un simplu dependent, ci un bărbat bolnav care încerca din răsputeri să-şi susţină financiar familia. Starul din Mississippi suferea de mai multe boli, toate cauzate de faptul că bunicii lui materni erau veri de gradul 1. Biograful face o paralelă între faptul că Elvis şi-a pierdut viaţa la 42 de ani şi mama lui, Gladys Presley, care a decedat tot tânără, la numai 46 de ani, cu toate că medicamentele pe care le lua aceasta la momentul morţii sale erau altele decât cele administrate Regelui Rock'n'Roll.

Citeşte continuarea aici!

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png
image png
1 doinita oancea poveste jpg jpeg
roxana nemes deschidere jpg