De ce Mariah Carey nu își pune ruj roșu pe buze? Make-up artistul personal a dezvăluit secretul

Ultima actualizare:

    Mariah carey, 50 de ani, nu a folosit de foarte multă vreme nuanța roșie pentru buzeFoto: Click!
Mariah carey, 50 de ani, nu a folosit de foarte multă vreme nuanța roșie pentru buzeFoto: Click!

Probabil că toți fanii lui Mariah Carey au observat că nu au văzut-o niciodată cu ruj pe buze. Asta nu înseamnă că nu pune nimic pe ele, ci doar că evită culoarea roșie. De ce Mariah Carey, în vârstă de 50 de ani, nu își pune ruj roșu pe buze? Răspunsul ni-l oferă chiar make-up artistul personal al divei care are o avere de peste o jumătate de miliard de dolari, Kristofer Buckle.

Mariah Carey nu își pune niciodată ruj de nuanță roșie pe buze. Diva a dezvăluit în 2015 că nu s-a rujat de foarte mult timp. Make-up artistul personal al cântăreței, Kristofer Buckle a explicat că Mariah preferă să se joace cu roșu la ochi, să le dea forme, să adauge umbre pe obraji dar nu folosește niciodată roșu în apropierea buzelor. Mariah este o imagine emblematică, dar secretul chipului ei nu constă în artificiile cosmetice clasice, ci în felul cum își conturează genele și își pune în evidență sprâncenele, a explicat artistul. ”Mariah este deja o marcă înregistrată pe plan internațional. Are o imagine și o notorietate colosale. Însă în această imagine nu va intra niciodată nuanța roșie în apropierea gurii. Este o chestiune de estetică personală”, a explicat Buckle.

Citește și:

De ce a eşuat relaţia lui Mariah Carey: fostul logodnic face dezvăluiri

Mariah Carey, cu sânii pe afară la Globurile de Aur!

Mariah Carey nu a avut noroc în dragoste

Mariah Carey (50 de ani) şi-a început cariera de la cel mai jos nivel. A fost întâi ospătăriţă în mai multe restaurante și din banii de bacșișuri a reuşit cu greu să se lanseze în muzică. Producătorul muzical, Tommy Mottola a fost cel care a lansat-o și care a luat-o apoi de soţie. Au divorțat după 5 ani. Mariah a avut apoi o legătură cu cântăreţul mexican Luis Miguel. A urmat o idilă cu fotomodelul Christian Monzon din anul 2005 până în 2006. În 2008, Mariah s-a măritat cu rapperul Nick Cannon. A devenit mamă pentru prima oară, dar au divorțat în 2014.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
image
actualitate.net
image
actualitate.net