De ce Schwarzenegger nu vede cu ochi buni relaţia fiului său cu Miley Cyrus!

miley cyrus patrick schwarzenegger ap827426827183 0 jpeg
Miley Cyrus este înnebunită după iubitul ei, Patrick Schwarzenegger

Actorul Arnold Schwarzenegger (67 de ani) şi fosta sa soţie, Maria Shriver, nu sunt de acord cu relaţia de iubire dintre fiul lor Patrick (21 de ani) şi cântăreaţa Miley Cyrus (21 de ani), considerând că aceasta are o influenţă negativă asupra lui.

"Miley este de-a dreptul îndrăgostită de Patrick, dar familia lui este mai puţin impresionată de noua relaţie. Ei nu sunt de acord cu felul sălbatic de a fi al lui Miley", a declarat o sursă apropiată familiei, informează contactmusic.com. "Maria l-a avertizat pe Patrick că Miley ar putea deveni o influenţă negativă şi nu vrea ca fiul ei să se îndrepte spre un drum greşit", a mai declarat sursa citată. Aceeaşi persoană susţine că nici Arnold Schwarzenegger nu este de acord, întrucât nu îi place faima pe care o are Miley şi nu îşi doreşte acest tip de relaţie pentru fiul său, potrivit Mediafax.

Pe de altă parte, prietenii cântăreţei spun că Patrick se foloseşte de Miley pentru faima sa.

15 foto 4 shwaryenegger 1 col jpeg
Miley Cyrus este înnebunită după iubitul ei, Patrick SchwarzeneggerFoto: AP

Cântăreaţa americană Miley Cyrus are de câteva luni o relaţie cu Patrick Schwarzenegger, fiul cel mare al actorului Arnold Schwarzenegger, cei doi fiind fotografiaţi, în noiembrie, în timp ce se sărutau în public, la un meci de fotbal care a avut loc în Los Angeles, moment imortalizat într-un selfie şi de Patrick. Miley Cyrus şi Patrick Schwarzenegger au mai avut o relaţie de scurtă durată în anul 2011.

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus, în vârstă de 21 de ani, a devenit cunoscută datorită serialului pentru adolescenţi "Hannah Montana", în care a interpretat rolul principal. Patrick Arnold Shriver Schwarzenegger, actor şi model, este unul dintre cei patru copii pe care Arnold Schwarzenegger îi are cu fosta sa soţie, Maria Shriver.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
BeFunky collage (22) jpg
andreea esca si alexia eram
7 front elvetianca pensiune jpg
Cesonia postelnicu   foto TNB   main jpg
Schimb de prizonieri Rusia- Ucraina. Foto: Facebook/ Volodimir Zelenski
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png